Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Régi képek, filmek - filmrészletek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A Duna World csatornán a "reklám" és "ajánló" feliratok mellet mindig megjelenik egy-egy régi fénykép is.
    Ma nagy örömömre egy motorkerékpárt mutattak,de sajnos nem sikerült alaposan megnéznem.
    Tudja valaki,hogy hol lehetne ezeket a képeket megtekinteni?

Komment

Click image for larger version

Name:	BIG_0012590589.jpg
Views:	1
Size:	56.3 KB
ID:	143139
      Műszaki vizsga 1964
      1964. április 8-án exponálta Lajos György a budapesti Népligetben zajló műszaki vizsgát. Nincs fékpad, szonda, számítógép, csak zord tekintetű vizsgabiztos. Pannóniák és Danuviák uralják a járdaszéli sorokat, bár akad oldalkocsis EMW, Jawa és néhány új Velorex is. Az innenső járda mellett a levizsgázott motorok, a túloldalon a várakozók. Előtérben egy vékonynyerges Danuvia kucsmás, viharkabátos gazdája éppen leszereli az akkoriban szokásos “Vizsgára” feliratú táblát. A kép középpontjában lévő Danuvia 125 Sport mintamotor más világ: sportkormány, kis szélvédő, aluhenger, feliratos nyereg. Gazdája menő fickó, ez abból is látszik, hogy a délelőtti szürkületben napszemüveget visel... (Veterán újság decemberi száma)

Komment

Hihetetlenen ez a Bácsi!
        Index - Videó - A Sztálin-szobor mögött voltak a legtöbb karambolok

Komment

Én is örömmel nézem!
          Itt a harmadik rész: http://index.hu/video/2015/01/17/motorosbacsi3/
          A Jawa indítási technika nem semmi!

Komment

Nem egészen idevaló, de videó. Ráadásul jogtisztán terjeszthető:

http://mno.hu/retrograd/a-pannonia-m...tenete-1084932

Azért poénos részek is vannak benne. A műsorvezető mimikája pl.

Komment

Komment

Pannonia reklám

Komment

Az Ikarus Gyár története

Komment

A ma délelőtti bevásárlás során láttam sok régi fotót a Göcseji Múzeum archívumából. Ez pont ide való.
                    Elnézést a visszatükröződésért,de nem tudtam így állni,hogy tökéletes legyen a kép.
                    Click image for larger version

Name:	DSC03417.jpg
Views:	1
Size:	188.6 KB
ID:	149011

Komment

A Veterán Újság Zala megyei tudósítójaként fénykép összeállításom jelenik meg a decemberi számban.
                      Tervezek még további fotó összeállítást megjelentetni.
                      Bizonyára többeknél található olyan fénykép, melyen régi jármű (motor,traktor,autó stb”¦) van. Aki szívesen megosztaná a nagyközönséggel ezeket, kérem, juttassa el nekem a fotókat!
                      Fontos,hogy hol,mikor készült s ki és milyen járművel van rajt!

Köszönettel Ricsi95D
                      Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2016 dec. 06, 20:15.

Komment

Szia Ricsi! Melyik újságnak írsz? A VAM-nak, vagy egy másiknak?

Komment

Szia Zsolti! Igen,a VAM-nak.

Komment

Felhívás!
                            Ismét keresek régi (fekete-fehér) "ifjúkori" motoros fényképeket a Veterán újság "Album" rovatához.
                            Fontos! A megjelenést garantálni nem tudom, a képekért fizetni sem tudok, a "jutalom" annyi,hogy viszont láthatod a fotódat az újságban.
                            Lehetőség szerint szkennelt képeket kérek, a hozzá tartozó információkkal! (ki,mikor,hol stb...)

Komment

Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              motoros fényképeket
                              Csak motoros ? Autó , Busz ? Mert karácsonykor kibogarásztam néhányat a fiókból.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Csak motoros ? Autó , Busz ? Mert karácsonykor kibogarásztam néhányat a fiókból.
                                Látod,el is feledkeztem a többi járműről...jöhetnek!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information