Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ebay lejárt aukciók visszakeresése lehetséges?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ebay lejárt aukciók visszakeresése lehetséges?

Sziasztok!

Már nem egy aukciónál úgy jártam, hogy szerettem volna megtudni, hogyan is végződik, mennyi lett a leütési ár, de lemaradtam a végéről és vissza már nem tudtam keresni. Az lenne a kérdésem, hogy a vaterához hasonlóan néhány hétre visszamenőleg hogyan lehet visszakeresni az ebay.de oldalon, vagy akár más ebay oldalakon konkrét aukciókat? Egyáltalán visszalehet keresni? Google-vel is próbálkoztam, de nem sikerült

Üdv. DCS

Attached Files
    DCS kedvelte ezt.

Komment

Szia DCS!

Az eBay esetében így a legkönnyebb a már lezárt aukciókra keresni:

1. Írd be a keresőbe a kívánt termék nevét, majd kattints a Finden (ebay.de)/Search (ebay.com, ebay.co.uk) vagyis Keresés gombra

Click image for larger version

Name:	ebay 1.jpg
Views:	1
Size:	190.0 KB
ID:	129285

2. A keresési találatoknál az épp futó aukciókat láthatod. Keresd meg a bal oldali menüben a Nur anzeigen/Show only (Csak ezeket mutassa) menüpontot, és kattints a Beendete Angeboten/Completed listings (Befejeződött aukciók) feliratra.

Name:	ebay 2.jpg
Size:	193.3 KB
ID:	129286

3. Így a lezárt aukciók jelennek meg. Ezt minden keresésnél újra ki kell választani.

Name:	ebay 3.jpg
Size:	193.7 KB
ID:	129288

Megjegyzés:
      • bizonyos esetekben az oldal belépéshez köti a lejárt aukciók megtekintését, ekkor kérni fog, hogy add meg a felhasználónevedet és jelszavadat (az ebay.de-s regisztráció érvényes a többi országhoz tartozó eBay-en is)
      • ha már van felhasználóneved az eBay-en, hasznos lehet az aukciófigyelő, amellyel a számodra érdekes termékeket mentheted el. Ehhez is be kell lépned az oldalra, hiszen a felhasználónevedhez csatolja a bejelölt aukciókat. Ennek használata:
        • A kiválasztott termék adatlapján az Auf die Beobachtungsliste/Add to Watch list gombra kattintasz

Name:	kedvencek 1.jpg
Size:	197.3 KB
ID:	129289
      1. belépsz az oldalra (ha még nem tetted volna )

Name:	kedvencek 2.jpg
Size:	192.3 KB
ID:	129290
      • [*=1]Az aukció így el van mentve, a Mein eBay/My eBay Beobachtungsliste/Watch List menüpontjában...

Name:	kedvencek 4.jpg
Size:	197.5 KB
ID:	129292
      • [*=1]...találod meg az aukciókat (Alle/All: mind, Aktiv/Active: futó aukciók, Beendet/Ended: lezárt aukciók)

Name:	kedvencek 5.jpg
Size:	185.5 KB
ID:	129291

Ennyi, szerintem túl részletesen írtam le. :-)

DCS, TZ és kedvelte ezt.

Komment

Na, lassú vagyok. :-)

Komment

motorkami és soveny kedvelte ezt.

Komment

Igen, valóban túl részletesen segítettél soveny, de így még én is megértem és nem fogok többször is kérdezni, hogy hogyan is van ez? Köszönöm a segítségeteket!
            Üdv. DCS

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X