Részletek: spencerhill.hu
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
VI. Országos Bud Spencer - Terence Hill - találkozó
Collapse
X
-
ApaE
-
Na ugye-- frankó?
ha pedig hozzáteszem hogy miközben e sorokat írom , a hétvégi klub bulinkon átalam a tagságnak (kb 50 fő ) eredeti recept alapján készített Piedon féle HAGYMÁSBAB maradékát eszegetem , azért így már valami ?
http://www.fiat850.hu/index.php/medi...tmpl=componentUtoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 júl. 18, 10:32.
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHAGYMÁSBAB
megtaláltam, köszi! vagy Te tudsz jobbat?Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 júl. 18, 10:14.
Komment
-
Persze hogy tudok jobbat -amikor nálunk boruztunk Piedon elárulta egy elgyengült pillanatában !!!!
de az is hozzátartozik az igazsághoz hogy néhány nap mulva megállt egy palermói rendszámu autó -megkértek hogy fáradjak a hátsó ajtó félig lehuzott ablakához-- egy tolmács azt mondta hogy tekintettel Pedon közben járására nem betonoznak be -azért mert birtokomba jutott a Calábriai családok féltett titka---de tartsam a szám mert rajtam lesz a szemük. Aztán már csak egy enyhe kézcsók egy szőrös férfi kézre.
Ja- már kétszer találtam levágott ló fejet az ágyban , ezért tartom a szám .
- 5 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezért tartom a szám .sepy és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Mivel még mindig nincs itt motorom - (a multkor is elvitték elölem a TS 25O-t! -igaz annyiért már majd" autot vehettem volna.)
-igy sokmindenhez nemtudok hozzá szolni,gondoltam esetleg lehetne egy konyhás/főzős oldal.
Ahol ötleteket,izeket ... /bevált-nem vált .../ lehetne cserélni. -ha ugyan még nincs.
Motoros is lehet éhes. -veterános is.
- Vélemény???
Komment
Komment