Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Köszi a dícséretet, de azért ha megnézed a Veterán eseménynaptárát, elég sokan csinálják ezt, amit én . . .
A pályatakarításra gondoltunk. Az eseménynaptárat láttuk. Évről-évre egyre jobban "dagad". Nem is baj az, ha divatba jön ez a szép hobby. Bár csak ingyen adnák a benzint is hozzá.
Igen...és jó lenne, ha a régi autók tulajdonosainak életét időnként megkeserítő illetékesek is észrevennék, mekkora tábora van a veteránozásnak...
Persze az összegyűjtött lomot és egyéb "cuccot" behordtam a legnagyobb bokor mögé, úgy, hogy az út felől lássák a szemetesek...először úgy gondoltam, elviszem, de elég volt összeszedni :-) :-)
TZ: köszi, jó ötlet; de nem lehetne visszahelyezni ebbe a rovatba az egészet?
Akár úgy, hogy a szavazás ennek a rovatnak a fejléce legyen...
Direkt nem csinálok minden MiniTorino-nak külön rovatot, mert úgyis van már elég és így minden egyben van (lenne :-) )....
Hidd el, hogy sokkal áttekinthetőbb lesz így. Lehet, hogy Te átlátod ezt a témát, de nekünk olvasóknak, nem evidens mindig a 36. hozzászóláshoz ugrani, hogy megtaláljuk a programot. Ez messze van az elejétől is, és épp ilyen messze van a végétől is, ahol az aktuális hozzászólások vannak. Közben pedig kell ugrabugrálni, mert átírod/aktualizálod a hozzászólásaidat, így dinamikusan változik a téma eleje is, közepe is, és persze a vége folyamatosan bővül. Most gondolj bele, a következő találkozó programja 87. hozzászólásban fog organikusan kialakulni, jövő ilyenkor pedig már 200 hozzászólás is lesz ebben a folyamban. Szóval ezt mi nem tudjuk követni.
A témák számának bővítése pedig ingyen van. A viccet félretéve a fórum struktúra jól ki van találva, egyszerűbb jól használni, mint megerőszakolni. Ha lesz már 3-4 találkozó, akkor sokkal könnyebb lesz a régi találkozók képeit visszanézegetni a témák címe alapján. Például.
Én azt javaslom, próbáljuk ki egy picit így.
De! Átalakítom kicsit a struktúrát, lesz külön „Rendezvény” szekció és kaphat önálló alfórumot a MiniTorino. Így egy csokorban maradnak a rendezvényeitek.
Egyébként a legelső hozzászólásban van egy közvetlen link, amely rögtön a 36. hozzászólás oldalára irányított rákattintás után (persze most, ha valaki rákattint, a szavazásos rovatba irányít át, átírtam) .
Komment