Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mi, hol, merre, mikor? Motoros találkozók, és felvonulások 2012-ben.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mi, hol, merre, mikor? Motoros találkozók, és felvonulások 2012-ben.

Sziasztok! Írjatok, ha tudtok valami érdekes találkozót, veterános versenyt, vagy csak motoroznátok, dumálnátok egy jót öreg motorjaitokról.

Mit szólnátok szezonnyitóul egy Balaton körbemotorozáshoz?

Szia.
    Pont most lesz egy veterános túra. Március 16.(péntek) Kezd Itt minden információt megtalálsz. Én biztos, hogy ott leszek
    -t5- kedvelte ezt.

Komment

Szia!

Ez nagyon jó bulinak ígérkezik! Sajnos nekem még nincs kész a motorom. Homokszóráson vannak az alkatrészei, 1-2 hét még mire festhetem őket.
      Jó szórakozást kívánok minden résztvevőnek a Pannonia MGTSZ túráján!
      Széles utat, gumifákat, olcsó benzint minden motorostársnak!

Komment

Dongó rajzás lesz...

+ 1 cikk
        Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 aug. 09, 09:09.

Komment

Üdv! ma kezdődik, és szombaton, vagyis vasárnap délelőtt ér véget a Pusztavacsi Motoros Találkozó!
          Mindhárom nap megyek, ez már biztos!

Komment

Hogy lehet mind három nap menni ?....esténként hogy mész haza ...??????
            Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

15 km-re lakom, akár egyész 7végén kint lehet lenni, de én hazajárok aludni, nincs sátram

Komment

Hmmm. Én is, mégsem megyek.:-(((( Mindjárt indulok egy nagyon közeli rokon esküvőjére.:-)))) Az egész hét a készülődéssel telt (persze a munkahely mellett) és ma ,holnap kitudja mit hoz a jövő...... Biztos ami zicher én be tettem a nyugágyakat az autóba.:-))) Még most józanul sem tudom hol fogok aludni (azt hogy mikor még úgy sem:-)))) tehát ez a tuti. Elvileg van szoba is foglalva, kocsiban is aludhatnánk.........................................
                korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X