Közlemény

Collapse
No announcement yet.

2012 Veteran jármű találkozó Orosháza

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

2012 Veteran jármű találkozó Orosháza

Szervusztok!

Orosházán 2012 július 20.-tól,22.-ig veterán jármű találkozó.Fogok még írni többet erről a rendezvényről,de most egyenlőre,a nevezési díjakról és a többiről nincs 100%-os információm.A rendezvényre nevezés nélkül is el lehet jönni,legfeljebb nem kaphattok serleget,de ezzel meg az asszonyoknak lehet jót tenni,mert legalább,nem kell a port törölgetni róla.

Üdvözlettel:Che

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    asszonyoknak lehet jót tenni,mert legalább,nem kell a port törölgetni róla.
    Nálunk az nem is az asszony "dóga"!
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Szervusztok!

Az Orosházán két évente megrendezésre kerülő (tizedik) veterán jármű találkozó programja:

1. 2012.07.20.-án déltől,jármüvek érkezése,a Gyopár Club Hotel parkolójába (volt műszaki laktanya).Már itt péntek délután megtekinthetők a járművek.Este 18 órakor az összegyűlt járművek,tesznek egy kört a városban,majd visszatérnek,a fenti gyülekező helyre.

2. 2012.07.21.-én szombaton,-a járművek,egy 140 km.-es túraversenyre indulnak,melynek útvonala:Orosháza-Kardoskút-Pusztaközpont-Hódmezővásárhely-Sóshalom-Székkutas-Orosháza,-majd Nagyszénás-Gádoros után következik a cél,Gyopárosfürdő.A mezőny reggel nyolckor rajtol.Eredményhirdetés este a Hotelben.

3. 2012.07.22.-én A legszebb motorkerékpár és autó különdíját a város lakossága ítéli oda,az arra "legérdemesebbnek",a vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődő kiállításon,Orosháza központjában a Kossuth utcán.

A nevezési díjról,még mindíg nem tudok konkrétat,ez olyan 6000,-ft.volt,de ez szállást és étkezést is szokott magába foglalni,de meg fogom konkrétan tudni és megírom.

sepy kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

Végre megtudtam a nevezési feltételeket és díjakat és meg kell mondanom,-jól mellényúltam a 6000,-ft.-ot illetően,-melyért elnézést kérek,de néhány találkozóval ezelőtt,még annyi volt.Tudom és érzem,hogy állandóan javul az életszinvonal,de hogy ennyire,azt nem gondoltam.

Nevezési feltételek:

1.- A jármű kora,az 1970.-es gyártási évig,-veterán minősítés nem szükséges.

2.- Kornak megfelelő,jól ápolt,vagy restaurált állapot.

Nevezési díjak.

1.- nevezési díj 18000,-ft.,mely magában foglal 2napi szállást és étkezést és az összes programon és díjazáson való részvételt.

2.- Szállás két napra,(gondolom étkezéssel) 16000,-ft..

3.- Szállás két napra,-étkezés nélkül,-12000,-ft..

Ez idő szerint 90 ember jelezte nevezési szándékát,abból az összesen 100 lehetséges részt-vevő járműből,melyre a rendezvényt tervezték,-tehát még 10 hely üres.

Megjegyzem,hogy a rendezőség bárkit szívesen lát,aki részt kíván venni ezen a találkozón,motorozhat együtt,a nevezettekkel,a vasárnapi járműkiállításon is részt vehet,-sőt a közönség díját is elnyerheti,-amennyiben a közönségtől megszerzi a szükséges szavazatokat.

Úgy vélem a találkozóval kapcsolatos írásaimra kapott válaszok sokaságából (nem volt egy sem),hogy ebből a találkozóból sem lesz fórum találkozó és természetesen,a nevezési díjat sem tudja mindenki megfizetni,-többek között én sem,de azért én mint rajongó és szemlélődő ott leszek,-igaz csak kerékpárral,de,hát már az is meg én is igencsak szenior korban járunk.

Amennyiben ,-közületek bárki eljönne,jelezzétek felém,mert én azért tudnék még olcsó szállást keresni,de ha mégsem,valahogy akkor is megoldanánk,igaz puritán módon,de senki nem maradna magára,a megjelentek közül egy ésszerű létszámon belül.

sepy, -t5- és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Úgy vélem a találkozóval kapcsolatos írásaimra kapott válaszok sokaságából (nem volt egy sem),hogy ebből a találkozóból sem lesz fórum találkozó
          az a baj, Orosháza ugy gondolom kicsit messze van (már pl. tőlem, Gyöngyös környékitől, és Pest környékiektől is... )szerintem azért ha kész lesz a motoromon a csomagtartó, a későbbiekben azért el fogok arrafelé is motorzni, (és időm is meg pénzem is lesz még akkor mert az egyikkel mindig baj van... ) úgy hogy biztos találkozunk Che!
          De köszönjük a meghívást!
          sepy és Che kedvelte ezt.

Komment

Képek itt a X. Orosházi Veteránjármű Fesztiválról
            sepy, -t5- és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szervusz Interpid!

Sajnálom,hogy nem találkoztunk.A 10. orosházi találkozó,-szerintem nem volt egy sikeres rendezvény,bár a szervezők mindent megtettek,de az időjárás közbeszólt.Pénteken én elindultam,du.5-körül a Gyopár Club Hotelba és egy defektes kerékpárt lecserélve,szerencsésen oda is értem.A résztvevők gyülekezőben voltak,volt ott 60-70 jármű,egyik szebb,mint a másik.A szombati eseményen én nem voltam jelen,-spóroltam a vasárnapra,és eljött a vasárnap,-időben 10 óra előttmeg is jelentem,a meghirdetett helyszínen,közepesen elázva (kívülről),de egyetlen veterán járművet sem találtam.Gyanús volt nekem az is,hogy az utca nem volt lezárva és a pakolók telve voltak napjaink autóival,de mivel az ereszek alatt sokan álldogáltak,behúzott nyakkal,-a korosztályomból,úgy gondoltam,várakozok még.Az eső esett is meg nem is,majd az egyik parkolóban,megjelent egy világoskék OT-s Volga,melynek vezetője,úgy tájékoztatott,hogy a vasárnapi esemény elmarad.Láttam még,a Kossuth utcán elhaladni,egy T Fordot és még várakoztam is egy keveset,de azután,-igazán rossz hangulatban,de hazaballagtam.

Másnap értesültem,hogy valamilyen,kiállítás,-azért mégiscsak volt,a "kemény mag",az eső mérséklődésével,megjelent,úgy 11-óra táján,a helyszínen,de ez úgy gondolom,már nem volt,az "egész,a teljes".

Sajnálom,nagyon,hogy az idő közbeszólt,azt is,hogy nem voltam kitartóbb,de azt is,hogy a résztvevők nem voltak kitartóbbak.Orosházán sok ember volt kíváncsi,erre az eseményre,ezt mutatta,az ereszek alatt várakozó emberek csalódott ábrázata.

sepy és kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X