És immár hatodszor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
VI. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi (2019. július 26-28.)
Collapse
X
-
Csilla már januárban beíratta a szabadságot !jagdtigger, Zénó és 4 további látogató kedvelte ezt.
- 6 likes
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGyuri nálad jelentette be
- 5 likes
Komment
-
Kedves Csilla és Mir-mur!
A fenti hozzászólásod értelmezzük úgy,hogy 30 évvel ezelőtt a Csilla kérte meg a kezedet,nem Te az övét?
Nem akartalak megsérteni,de már egy zöld üveget megtöltöttem de,ha gondolod kettőt is megtölthetek,mert a barátságotok számunkra igen fontos!
Üdvözlettel:Che
- 9 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseamivel ordításig kiakasztom
- 5 likes
Komment
-
Szervusz Tigris!
Örülök ennek a jó hírnek mert,ha nem lennél ott tényleg nem lenne teljes a találkozó.
Már többször gondoltam arra,ha valaki tud kapcsolatot teremteni ApaE,Sintérék és más olyan tagokkal,aki valamilyen okból nem nagyon lépnek be mostanában a fórumra,akkor említsék meg nekik a találkozó időpontját,mert nagyon jó lenne velük ismételten találkozni!
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
Helló Mindenkinek!
Mostanság "kicsit" hanyagoltam a Fórumot és a Közösségét. Nem keresek kibúvót , de hosszan tartó betegszabadságom után úgy néz ki , hogy a meló mellett sikerül saját háztájunkon is dolgozgatnom.
Ha minden jól megy az idén ideiglesen végzek is vele.
Mert ugyehát egy kertes ház körül mindig van teendő.
Gondjaimat félretéve , mégegyszer üdv mindenkinek !
A tél során , Sepy barátunktól "begyűjtött" Sport 350 es CZ-m is ujraépült. Eddig sikerült kemény 35 km-t motoroznom vele. Tehát még bőven a motor bejáratásán "dolgoznék".....Képet majd töltök fel.
Lehet
ezek a sorok nem pont ide, ebbe a témába illőek , de most nem keresgetnék mást.
A Fórumos találkozóhoz visszatérve , az idei számomra asszem megint kimarad.
Sok sikert és jó időt az összeröffenéshez.
Esetleg ha támogatni tudom a Becses Társaság jókedvét és eszmecseréjét , élnék a lehetőséggel és kérném a szervezők felém irányuló jelzését.
Tanár úr megtalál a FB -n.
Üdvözlettel kvaga ( Gábor , szlovák honból....)
- 10 likes
Komment
-
Kedves Gábor, örülök, hogy hallunk felőled, a gondjaidnak és távolmaradásodnak viszont nem. Jókedvünket és eszmecserénket legötömtelibben jelenléteddel tudod támogatni és színesíteni! Akár fizikai valódban (ha ez nem úgy tűnik, hogy idén összejön), akár virtuálisan, itt a fórum beszélgetéseiben!
Üdvözlettel: Attila
- 6 likes
Komment
Komment