Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Oldtimerek hétvégéje

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Oldtimerek hétvégéje

Fóti Gyuszi küldte ezt az e-mailt, biztos sokunknak, de ha valaki nem olvasta, hogy a Pannonia MGTSZ megint kitett magáért!

"A Vasúttörténeti Parkban megrendezésre kerülő Oldtimerek Hétvégéjén a márciustól nem megszokott időjárás ellenére is nagyon sokan voltak kíváncsiak a régi járművekre.
    A Pannonia MGTSZ képviselte a magyar motorokat. Kitűnően szerepelt ezen a kiállításon is a Pannonia szakosztály, mert 3 külön díjjal zártuk a bemutatót. Sikerül ismét olyan motorokat bemutatni ami még nem volt nagyközönség előtt.
    Itt találod meg a fényképeket :
    Visual LightBox Gallery generated by VisualLightBox.com

Ha esetleg a Facebookon is megkeresed a Pannonia MGTSZ-t akkor ott is van néhány fotó egy kis írással bemutatva amit már többen megosztottak.

http://www.facebook.com/mgtsz.pannonia

www.pannoniamgtsz.hu
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Köszönjük a fotókat , sajnálom hogy testközelből nem tudtam végignézni e remek magyar sorozatot.
    sepy és emu kedvelte ezt.

Komment

baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Köszönjük a fotókat , sajnálom hogy testközelből nem tudtam végignézni e remek magyar sorozatot.
      Én szintén, azonban azt nem értem hogy az összegörbült lemezvillás, összegörbülés után lett így felújítva vagy felújítás után lett összegörbítve?
      baxy1 kedvelte ezt.

Komment

VAlóban érdekes engem is érdekelne a története aki tudja írja meg mi történt vele.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          vagy felújítás után lett összegörbítve?
          naná- biztos szénné tuningolták -és a meglepett gazdája nem tudta megülni a lovakat
          sepy és baxy1 kedvelte ezt.

Komment

jól felhúzhatták a teljesítményt meg mindent kireszeltek rendesen mert nagyon nagy az alakváltozás

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X