Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Részvételi díjak .. Drága vagy Nem?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Részvételi díjak .. Drága vagy Nem?

Sziasztok!
    Az jutott eszembe ( ) ,hogy kíváncsi vagyok , hogy a közösség mit szól ehhez a kérdéshez!

Sajnos ezt mindannyian érezzük. Ügye ott van a Benzin ár ami ingadozik de mégis emelkedik kicsit.
    Szabad idődet hol tölteném? Hát persze a hobbimnak élve, a többi Veterános haverokkal lennék. Nem??
    Van egy Jó rendezvény. Tudom van több is. . De vegyünk csak egy jót és mondjuk legyen 200km re.
    Na itt a dolog.
    Van aki arra gyűjt , hogy ide le tudjon menni , spórol,szabit vesz ki, Szállást intéz,stb.. Ennek meg kell keresni az árát. Ügye??

Vagyunk egypáran akik ,tényleg össze gyűjtögetik a pénzt. A kis keresetűek. ( vagy adjuk el a Robogónkat?? á dehogy) .
    Van köztetek olyan , hogy akkor is el megy egy jelentős találkozóra, ha szűkös a pénztárca??
    Nálunk előfordult ,már nem egyszer, hogy le mondták azért mert messze van. Pedig a klub állta a Vacsorákat, és a benzin hozzájárulást is kaptak 5000.-ft ot. Ami nem sok , de mégis. És még jött az Autópálya díj.
    Szállás kedvezménnyel kaptuk, Baráti áron.
    Vannak Klub meghívások. amire nem mindenki megy el, mert úgy kezdődik. szállás 4000/fő/éj. Nevezési díj 20.000.- ft. és erre a többi költség. Van ahova be se juthatunk mert 50.000.- ft a részvétel. Persze adnak is valamit.

Mi a véleményetek?? Köszi ,hogy olvastátok és válaszoltok rá. És ötleteljetek is.. Hogy vonzóbbá lehessen egy találkozót szervezni... Köszi Attila....

monza-attila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nálunk előfordult ,már nem egyszer, hogy le mondták azért mert messze van. Pedig a klub állta a Vacsorákat, és a benzin hozzájárulást is kaptak 5000.-ft ot. Ami nem sok , de mégis. És még jött az Autópálya díj.
    Szállás kedvezménnyel kaptuk, Baráti áron.
    ....és még mit szeretne a kedves klubtag?---talán egy kis orális kényeztetést ? Ha ezeket így meg tudod szervezni akkor a nyavajgók konkrétan le vannak ...va .Mert a tervezett eseményekre ,előre csak pár doboz cigi és sör árát kéne megspórolni .Igazából mondom én ezeket a dolgokat abból a szemszögből , hogy én is ezt csinálom egész évben . Pólókat gyártatok , eseményeket - azokon programokat szervezek , pogrács ,tüzifa, biztosítás , kiállítás ......
    Nem panaszkodom ! Szeretem és szivesen csinálom ---de megtanultam hogy nem szabad foglalkozni egy--egy ember saját kis problémáival , mert az a sok ember rovására megy .
    (ja és természetesen -ingyen , vagyis igazából sok időm és pépnzem rááldozásával )
    mátéapu, sinter és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Hát igen. Tényleg így van. egy - két ember el veheti az ember kedvét. Az biztos. El jutottam én is,hogy le....om,mert a többség és a kemény mag igen is szereti a programokat. Inget,Pólót , kitűzőt szerkesztettem, csináltattam, Zászlókat is. Mindenkinek tettszik , jaj de jó, nekem is kell, stb... És ?? ennyi... Vagyunk páran akinek be jön a dolog az veszi is... De vannak sóvárgók akik csak szeretnének dolgokat. Persze ingyen.. Pont ők akik autókat - Motorokat újítanak fel és tudják , hogy ingyen nem adnak semmit...
      Köszi a hozzá szólásod..

Komment

Amíg a tagdíjat fizetik (már ha van tagdíj) addig neked nincs gondod és ők a befizetett összeghez képest kapják a juttatásokat. Ha többet akarnak kapni adjanak bele többet.

Ha meg nincs tagdíj hanem csak saját pénzből meg a különböző termékekből beszedett pénzből csinálod a bulit, akkor meg igazán nincs beleszólásuk semmibe és örüljenek, hogy ennyit is megteszel és nem csinálod fizetősre az egész bulit.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X