Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Oldtimer Expo

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Oldtimer Expo

Gondolom ,hogy nem ismeretlen számotokra . Természetesen Idén is lesz . A Vasút történeti múzeumban.
    Tudomásom szerint 2011.Április, 15-16-17. ei hétvégén..

És a Sokadalom is ekkor van. Szombaton...... Őrület lesz a városban megint...

Komment

kecskeméti kirándulás. http://monza-attila.xfree.hu/217647
      soveny kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok. Tényleg sokan voltunk az utakon. rengeteg Veterán Autó - És Motor cirkált a városon keresztül. Szuper volt. És a kiállítás is ,megint adta magát. Képeket már nézhetitek.. Üdv Attila

Komment

Hát úgynéz ki a dolog. Hogy Október végén ki lesz állítva a járgány.. Csak az volt a kérés,hogy vegyem le a nagy kerekeket, mert az Tuning nak felel meg. ( Rakom a régiket)

És a leg érdekesebb!! Hogy ki derítette valaki, hogy nekem van egy eldugott Lanciám is ami tényleg ritka. Legalábbis Magyarországon. Mert tudtommal csak 2 db van nálunk. És ,hogy azt is ki állítanám -e?? Gondolkodom,hogy hogy legyen... Még van időm erre...

Komment

Oldtimerek Hétvégéje. Vasúttörténeti parkban. Tatai.u. 101. A Klub 16. án kint lesz.

Komment

Sziasztok. Ismét a SYMA csarnokban kiállítás.. mi is ki vittünk Pár OPEL t .. Bemutatni.. Magyar Veterán Opel Klub Külön standot kapott. A 10 éves Szülinapunk tiszteletére... Ma vittük ki az autókat.. Motorok Pénteken Jönnek.. Sok látnivaló lesz az biztos.. De sajnos a pénztárca is apadni fog. Főleg a nagy a család.. Üdv Mindenkinek...
              Attached Files
              ptm004 és emu kedvelte ezt.

Komment

Én ma vittem ki a Jawa-m, habár részleteiben nem néztem szét, mert ahhoz az az 5 perc amég bementem kijöttem nem volt elég, de sok szép járgány van kint, ebből az 5 percből is kiderült. Én szombatot lőttem be, akkor fogok körbejárni.

Komment

Szia Tamás!
                  a negyedliterest (353) vitted el? Szaladt vagy trailer?

Komment

Szia Zénó! Igen, a 353-as az enyém. Szigorúan a lábán hordom. Lehet a telet Debrecenben tölti. oda is a lábán menne.
                    neked hogy áll a japán géped? Összeállt teljesen?
                    Utoljára szerkesztve a következő által: ptm004; 2013 okt. 25, 21:08.

Komment

szia,
                      az enyém már pihen, kitalpalta idén magát, nagyjából három és fél ezer kilométer jutott neki, ami nem sok ugyan, azonban sajna csak ennyi időm volt erre a hobbira.
                      lehet, hogy félreértettük egymást, a japán gép már nincs meg, van viszont kis zündapp, az elkészült, amit időm engedi, műszakira viszem
                      Attached Files
                      ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X