Köszönöm a pozitív fogadtatást, a petícióval kapcsolatban csak anyit,hogy minden értelmes és hasznos dolognak a lelkes támogatója vagyok arról nem is beszélve,hogy itt veterános dologról van szó:-)
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
VALKÓI IKARUS, CSEPEL ÉS PANNÓNIA TALÁLKOZÓ ÉS FŐZŐVERSENY 2013. július 20.
Collapse
X
-
Pali61 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet azt tudni, hogy mikor kezdődik a találkozó?
Itt a részletes!
Meg itt ha motorozni akarsz!
Jó szórakozást mindenkinek!!!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 3 likes
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszi az első képet!
- 2 likes
Komment
-
Beagle,Kint voltam!Családostól(Nejem,unokám,szoba,konyha,spájz!)....de a motorom Hétfőn megy műszakira !Ezért vissza kellett alakítanom a számomra haszna vehetetlen eredeti alakzatjára!Így szégyen szemre Suzukival közelítettem meg a helyszínt!Jó kis móka volt!Néhány zavaró momentumtól eltekintve!(lemerült a telóm.....és az artikulálatlanul üvöltő hangosítás!!!!!)Gondolom ez a mocid!.............ja! Az IZS-es pólómban parádéztam!(kissé már jogtalanul!)Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2013 júl. 21, 09:37.
- 6 likes
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseapacsavo, Téged (és a motorodat) nem láttalak
Beagle, a gépedet láttam, de tulaj nem tartozott hozzá
Igaz, nem tudtam sokáig kint lenni, a 2 éves kislányommal voltam, és nehezen bírtuk a nagy hőséget. Azért egy oldalkocsis T5-öt meglovagolt, annak örült... Majd én is tolok fel képeket (amint megtalálom az átjátszó kábelt)!
- 2 likes
Komment
-
Én is kint voltam, de hamar -kb. 10 perc alatt- el is ment a kedvem, miután megtalált a lakás biztosítást szorgalmazó hölgy. Olyan kiábrándító és bosszantó, hogy ezek nélkül már egy lépést sem lehet tenni -remélem a meleg felvonuláson is keresték a leendő kuncsaftokat-.
Sok szép motort láttam, köztük természetesen Beagle gépét.
Mindenkinek további szép napot és széles utat kívánok.
- 1 like
Komment
Komment