Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Tavaszi Veterán Jármű Technik Piknik Kaposváron

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Naptári Bejegyzés!! Április 28- Sokadalmi összejövetel- Budaörs - Hélia hotel. Pesti rakpart - BNV B pavilon. ó túrázást..

Pécsiek szervezésében. Máj-12-13 Opelos összejövetel.
    Budapesti szervezés Máj 19 Hungaroring Opelos összejövetel... Opel Magyarország szervezésében.

Komment

http://monza-attila.xfree.hu/242345 Sziasztok. Bocs ,hogy el hanyagoltam a társaságot ,de a munka és a Klub os nyári találkozó szervezése le foglal. De 14. én meg tiszteltem a Pázmándi csapatot. Kirándultunk egy jót. Jól éreztük magunkat. Képeket a linken meg nézhetitek... Szép Motorok és Autók voltak láthatók... Tropy MZ k- nagyon szépek voltak. :-)

Nyári Veterán Opel Klub találkozója Szegeden lesz..... Üdv mindenkinek....
      soveny kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok.

nagyon jól sikerült az idei nagy találkozónk. Képeim a szokott helyen.

Következő meg mozdulás 18. án lesz. Megyünk Ludasra. meg nézzük mit szerveznek az ottaniak. Persze azért a kíváncsiság hajt, ötlet szerzés végett is.
        Aug.25, Gárdony. Retró vikkend.
        Szept.1. Visegrádon meg lesz egy verseny. Motoros- Autós résztvevőkkel.

Tanulságosak ezek a kirándulások..
        Sziasztok.

Komment

Sziasztok.
          Igaz nem találkozó, de mégis..
          A MVOK szervezésében megyünk BP- SZfehérvár- Veszprém -Ajka- Körmend- Szentgotthárd Végállomás. Opel Gyár Látogatás.
          Szeptember 22. Nyilt nap. rendezvényt tartanak. Gyárlátogatás stb.. ha gondoljátok lehet jelentkezni. Nem kell Veterán Opelnak lennie. ... .....
          Akit érdekel, jelezze. Emilben válaszolok.
          21. én Pénteken indulnánk. Ott alvós bulit szervezünk. Bogrács ,dumaparti.
          És-- ha lesz kedvetek,még hazafelé meg lehet nézni egy ritka autót is. ...
          monzaattila@gmail.com ide írjatok.
          Sziasztok.

naptárba be írtam. .. Program Szombaton lesz....
          soveny kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok.
            Meg szeretném osztani veletek Hogy a klubunk ról írtak az Autó . Motor oldalán. nagyon jól sikerült ez a rendezvény. A visszajelzések is ezt mutatják.. AM | A veterán Opelek is ellátogattak Szentgotthárdra | Hírek | automotor.hu AUTÓMOTOR
            sziasztok...

Komment

Üdv Mindenkinek!

Le lettem tolva :-( .. :-) :-) .. Bocs , hogy nem írtam .. :-)

Nagy szervezkedésben vagyunk.
              MVOK - Magyar Veterán Opel Klub Idén ünnepli a 10. év fordulóját. Júliusban lesz a nagy bulink. Ha a program meg lesz fel tenném a Naptárba.

Első nagy Megmozdulásunk Az Oldtimerek Hétvégéje .A Vasúttörténeti parkban. XIII. Tatai ut. 100. KB. :-) :-)

Vetreános üdvözletem mindenkinek...
              korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok! Ez Évi első találkozónkat a Vasúttörténeti Parkban rendezzük. Mi szombaton leszünk kint. Belső Parkolási lehetőséget kapott a Klub.. Klub Gyűlést is szerveztünk ide. Új belépőket szívesen fogadunk. Vagy akár csak érdeklődőket. Délután csinálunk a Városban egy kis kör menetet ,meg mutatjuk az autóinkat.. Sziasztok!
                baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Az idő oké lesz csak én nem mert nem leszek ott

Komment

Sziasztok! MVOK 11.- én Megint kiállít egy - Két autót. És még páran kimegyünk az Opel Magyarország rendezvényére, Opel Családi Nap.. Regisztráljatok és ha van kedvetek Kapcsolódjatok ki. Azt hiszem Kint lesz egy Opel Motor is. Mint Tavaly.. Hogy a Motoros barátoknak is legyen min csodálkozniuk. Mert Ügye Van Opel Motor is.

Komment

Meghívó.

Szeretettel meghívunk a IX. országos veterán Opel találkozóra, mely Dunaharasztiban kerül megrendezésre, július 5-7.-ig. Idén 10 éves a klub ezért szeretnénk egy emlékezetes, és élvezetes rendezvényt összehozni. Színes programokkal várunk minden öreg Opel tulajdonost és rajongót. Szombat délelőtt élvezd Európa legöregebb ovál pályáját a Velodrom Millenárisban a többi veteránnal, majd vegyél részt egy itineres túrán ügyességi feladatokkal, süti kóstolással, este pedig lazulj a többiekkel. Vasárnap pedig próbáld ki magad a Kakucs ringen! Bővebb információ és regisztráció a www.veteranopel.hu -n. Jelentkezni még lehet június 30.-ig. A jelentkezők közt veterán Opeles pólókat sorsolunk ki.

Üdvözlettel: Magyar Veterán Opel Klubvezetőség
                      sepy, taluga és Che kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok.
                        Meg szeretném osztani veletek ezt a szép eseményt. Ami jól sikerült . És nagyon sokan voltunk.
                        Ha valakit érdekel Képeket meg tudjátok nézni.10 Éves A Magyar Veterán Opel Klub.
                        Képek---

Video--- Dij kiosztó - YouTube

Pázmándi találkozó. 3 Opel volt MVOK képviseletében.
                        -- Képek--

Jó csemegézést.
                        Che kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok. Sződligeti Veterán jármű találkozón Sok Motoros és Autós találkozott a Duna parton. Jó időt fogtunk ki. Akit érdekel az itt meg nézheti a képeket. ---
                          http://monza-attila.xfree.hu/254612 ---
                          jó szórakozást....
                          Titus, Che és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Én lemaradtam a képekről!Sajnos nincs ,,mozgáskorlátozott" motor! Kategória!Ezért csak a parkolóba árválkodott a táltos!!!!.........de tényleg jó volt!
                            sinter, Che és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

@apacsavo
                              Szerintem nyugodtan beállhattál volna... Ha a rózsaszínű gépsárkány belefért akkor a tiéd meg végképp .

Képeket meg én is csináltam igaz nem sokat :
                              https://www.dropbox.com/sh/q2dno4cl1.../szodliget2013
                              (Itt letölthető az összes: https://dl.dropboxusercontent.com/u/...%20veteran.exe [önkitömörítő...]
                              Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2013 aug. 26, 18:20.
                              apacsavo és Che kedvelte ezt.

Komment

Tényleg be állhattál volna. Néztem is, hogy miért áll ez a moci ott kint... Szervezők is mondták,,hogy még ennyien nem voltak kint.. Sziasztok.
                                jagdtigger és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X