Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Tavaszi Veterán Jármű Technik Piknik Kaposváron

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az érdekelne, de főleg hogy hol lesz a nagy végállomás, olyan 11-12 körül mennénk ha mennénk....nem terveztünk gurulást csak adott helyen nézelődés, pötyögés...
    Nem találtam róla infót pedig néztem pár oldalt már....

Komment

nagyon jól sikerült a program. rengeteg Motor és Autó volt a kiránduláson. Szuper időt töltöttünk el. monza-attila.xfree.hu/225458 itt vannak a képek.

Bocs ,hogy elöb nem tudtam jelezni a programról... Jó csemegézést mindenkinek.

Komment

Jó volt, ahogy az idő is. Este nyugtáztam is hogy naptej kellett volna

Láttam pár ember filmfelvevő géppel mászkálni, vannak közzétett anyagok?

Én csak párat kattogtam mert mozgásban voltunk...

Velencei to tura - 2011 pictures by Nekem-8

Komment

VII. Hajdúböszörményi Veterán Autó és Motor valamint Klasszikus Amerikai Autó Kiállítás!

2011 Augusztus 14-én.

Info.: Bíró Gábor 06-30-755-19-45 vagy oldtimClick image for larger version

Name:	4e32929bd943e[1].jpg
Views:	1
Size:	40.4 KB
ID:	129096erinfobg@gmail.com

Komment

Sziasztok. A MVOK -- Veterán Opel Kub Aug 19-20-21 Tiszatón tartja Nyári nagy találkozóját. Szombaton van a nagy Jövés menés. Kirándulás a tó körül. De lehet ,hogy Debrecenbe is át nézünk a virág karneválra. Szóval. SARUD és a Hajó kikötő... Üdv Mindenkinek.

Komment

Ha naptárba rögzítenétek ezeket az eseményeket, akkor sokkal többen értesülnének róla. Itt a fórumon is sok helyen megjelelnek az események, de több weboldal automatikusan átveszi a naptár bejegyzéseit, sőt most már a Facebook-ra is kikerülnek automatikusan.
              Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Köszi. Bocsi - nem is jutott az eszembe. Oda írjuk legközelebb. Én igen. Ezek után.

de mivel itt a fő cím is erről szól azért írtam ide...

Üdv Attila

Komment

Szevasztok kollégák!
                  Németh Imre vagyok Pápáról /Pápakovácsiból/ a 150-es MZ sor boldog tulajdonosa. Ezen kívül van egy Katonai 250/1-esem frissen restaurálva, múzeális minősítéssel. Autóban Fiat 50-esem. Több, mint tíz éve szervezem a pápai börzéket, az évforduló apropóján szeretnék egy MZ ETS találkozót, tudomásom szerint az elsőt kis hazánkban. A VETERÁNBAN is megjelent, de ezúton is szeretnék mindenkit hívni, akinek ilyen motorja van, vagy érdeklik az MZ-k. A találkozó időpontja szeptember tizennyolc vasárnap. Természetesen ezen a napon lesz a börze is, s mindegyik az Interspár parkolójában. Egy közönségdíjat és egy szakmai díjat oszt a felkért zsüri, illetve a közönség. Szeretnénk összegyűjteni az ilyen típusu motorokkal kapcsolatos tudnivalókat is. Mindenkit szeretettel várnak a pápaiak!

2011. szeptember 18-án délelőtt MZ ETS 250 /Pupos/ találkozó Pápán az Interspár parkolóban. Egy szakmai és egy közönségdíjat oszt a felkért zsűri és a tisztelt közönség. Tudtommal még nem, szerveztek találkozót ennek a viszonylag ritka típusnak.
                  Tehát mindenkit szeretettel várnak a pápaiak az I. Magyarországi MZ ETS 250 Találkozóra!!!
                  Che kedvelte ezt.

Komment

Tisztelt mz150!

Ajánlom figyelmedbe TZ kettővel korábbi hozzászólását!

Komment

Sziasztok. A Tisza - tó n készült képek itt meg tekinthetők.http://monza-attila.xfree.hu
                      jó szórakozást. Mi jól éreztük magunkat.

Komment

Sziasztok. !!
                        Tudom , hogy van naptárunk. . szeretnék infókat kérni, hogy az országban hol vannak szép autós - motoros múzeumok.
                        Gondolom vannak köztünk olyanok akik ismerik a felhozatalt.

Szervezem a jövő évi kirándulásainkat és kéne egy - két ötlet még. Tudjanak a fiúk válogatni , Több program lehetőség az mindig jó.

Természetesen országjárásról van szó...

Köszönöm ,ha tudtok valamiben segíteni. Amúgy sok klub oldalt is nézem, de még nem tartanak ott ..

Üdv mindenkinek. Benzingőzös jó hétvégét.

Találkozunk az Oldtímer Show -on... Szombaton egésznap kint leszek a kiállított autóknál. Üdv....

Komment

monza-attila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          szeretnék infókat kérni, hogy az országban hol vannak szép autós - motoros múzeumok.
                          Szia Attila!

Pátyon, A Közösségi Ház melléképületében található Tabányi Sándor gyűjtménye. Rég jártam a múzeumban, de azt hiszem érdemes körbenézni! A kiállítás megtekintéséhez tudomásom szerint előzetes bejelentkezés szükséges. Tel.: 06-30-934-8356

[MAP]Veterán Autók és Motorkerékpárok Múzeuma‎ 2071 Páty Rákóczi Ferenc utca, Magyarország[/MAP]
                          Che kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm...... ... Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.

Komment

Sziasztok.

MVOK - Február.4. én 14.-ó kor el látogat a Közlekedési Múzeumba. retró játék kiállításra megyünk. 50.es. 60.- as . 70 es évekből össze gyűjtött játékokat állítanak ki. Fémből persze. És minden jó műanyag áruból készülteket lehet meg tekinteni. Csoportosan kedvezményes a belépő.

16.- ó. 18. kerben megtartjuk az idei év első megbeszélésünket is. és közgyűlést is tartunk. Program inkább az évi találkozók. kirándulási helyek kiválasztásáról fog szólni.

Üdv mindenkinek.

Ui: programunk Nyilvános ......
                              kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok. Eger környékén tud-e valaki valami veterános rendezvényekről? naptárban még nincsenek rendezvények be írva!

Eger környéki Opelos rendezvényre keresek jó és könnyen meg közelíthető camping get. Ajánlatot kérnék, Köszi mindenkinek.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X