Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    hmm hát kitűzőt lehetne csinálni
    Papírboltban vagy ilyesmi helyen biztosan lehet kapni ilyen névtábla alapot, amit mindenki beszerezhetne magának. Bele pedig mondjuk nyomtatni egy lapot, rajta felhasználónév és a valódi név. Így egyszerűn lenne egymást beazonosítani

Komment

Én magamra tetoválom alkoholos filccel.

Komment

csináltassunk pólót

Komment

Süpi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Én magamra tetoválom alkoholos filccel.
          Az a baj hogy azt pólón keresztül nem látni. Vagy a homlokodra tervezed?

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          csináltassunk pólót
          Nem rossz De kell egy olyan rovat is hogy mor/jármű rendszáma. Hogy azt is hazajuttassák

Én ilyen dologra gondolok: Click image for larger version

Name:	IMG_20140617_134143.jpg
Views:	1
Size:	189.1 KB
ID:	140251
          Anno mintha papírboltban láttam volna. Bele meg egy nyomtatott lap.

Komment

ennyi marhulás után tényleg kitiltanak minket a rovatból.

Komment

Nem baj az ha marhulunk egy kicsit, ilyen is kell néha. Meg is bolondulnánk melóhelyen ha nem lehetne marhulni(leragasztott pia meg hasonló poénok ).

Komment

Ha valaki szakmabelinek valmi beugrik, akkor eltekintünk a korongecsettől és beérjük egy radírral.
                Értem én a célozgatást!

TZ-vel már régebben beszélgettünk egy fórumlogóról, és tényleg jó lenne a találkozóra egységes képet mutatni! Felelevenítem a Nagyfőnökkel a dolgot!

A humor pedig jó dolog! Örülök a beszélgetéseteknek, és ha Kesziben is ezt a képet mutatjuk magunkról, azt hiszem belopjuk magunkat az ottaniak szívébe!

Annak külön örülök, hogy már a második találkozóról gondolkodtok,mert én is szeretném, hogy ebből hagyomány legyen! Sőt! A polgármester, amikor az osztálykiránduláson beszéltem vele, szintén erre számít! Kérdezte: " Ha jól érzitek magatok, jöttök minden évben, nem?" Amúgy Imre is motoros! Mármint a polgi.

Komment

Papírboltban vagy ilyesmi helyen biztosan lehet kapni ilyen névtábla alapot, amit mindenki beszerezhetne magának. Bele pedig mondjuk nyomtatni egy lapot, rajta felhasználónév és a valódi név. Így egyszerűn lenne egymást beazonosítani
                  Ez jó! Erre én is gondoltam, de egyszerűbb, és kreatívabb kép lesz, ha mindenki csinál magának. Nem nagy idő és energia befektetés! Azért Jokert megnézem a sapiban én meg tényleg hozom az ecsetet... ha csak ki nem érdemlem addig a radírt

Egyébként a kirándulás alatt folyamatosan azon járt az agyam, hogy már nemsoká a fórumtagokkal lesz tele a placc! Már vágom a centit...
                  Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 jún. 18, 22:28.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ez jó! Erre én is gondoltam, de egyszerűbb, és kreatívabb kép lesz, ha mindenki csinál magának. Nem nagy idő és energia befektetés! Azért Jokert megnézem a sapiban én meg tényleg hozom az ecsetet... ha csak ki nem érdemlem addig a radírt
                    Azért egy sablon sem lenne rossz a névtáblához, rajta a fórum logójával
                    A többi rész meg egyénenként kitöltve.

Komment

egyeztettem taluga kollegával, ha lesz fórumlogó, tudnunk csinálni mindenféle mutatós fém kitűzőketabban a formátumban ahogy az úri közönség kitalálja, megoldható kb minden, ha van rá igény akár tűzzománcosra is mehet a dolog aztán ha van érdeklődés nyithatunk külön témát a dolognak szerk: a központozás hiányáért elnézést de nagyon pici köveket foglaltam az utóbbi pár órában...
                      Utoljára szerkesztve a következő által: Gergőke; 2014 jún. 19, 02:38.

Komment

a központozás hiányáért elnézést de nagyon pici köveket foglaltam az utóbbi pár órában...
                        Elhasználtad az összes központot?
                        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          a központozás hiányáért elnézést de nagyon pici köveket foglaltam az utóbbi pár órában...
                          Pedig hegyekért nem kell messzire menni nálatok. Abban vannak egész nagyok is. Persze azokat hazavinni sem könnyű.

Komment

de hogy nézne ki egy pár fülbevaló egy sziklával?

Komment

A szabadság szobornak elég nagy füle van , ha arra készítesz egyet " művész" is lehetsz és hegymászó!!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                A szabadság szobornak elég nagy füle van , ha arra készítesz egyet „művész” is lehetsz és hegymászó!!
                                Taluga pedig megfesti az egészet.

Egyébként megnéztem a gyűrűs képeidet. Nagyon tetszenek.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 jún. 19, 14:57.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X