Gergőke eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Süpi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn magamra tetoválom alkoholos filccel.
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsináltassunk pólót
Én ilyen dologra gondolok:
Anno mintha papírboltban láttam volna. Bele meg egy nyomtatott lap.
- 4 likes
Komment
-
Ha valaki szakmabelinek valmi beugrik, akkor eltekintünk a korongecsettől és beérjük egy radírral.
TZ-vel már régebben beszélgettünk egy fórumlogóról, és tényleg jó lenne a találkozóra egységes képet mutatni! Felelevenítem a Nagyfőnökkel a dolgot!
A humor pedig jó dolog! Örülök a beszélgetéseteknek, és ha Kesziben is ezt a képet mutatjuk magunkról, azt hiszem belopjuk magunkat az ottaniak szívébe!
Annak külön örülök, hogy már a második találkozóról gondolkodtok,mert én is szeretném, hogy ebből hagyomány legyen! Sőt! A polgármester, amikor az osztálykiránduláson beszéltem vele, szintén erre számít! Kérdezte: " Ha jól érzitek magatok, jöttök minden évben, nem?" Amúgy Imre is motoros! Mármint a polgi.
- 4 likes
Komment
-
Papírboltban vagy ilyesmi helyen biztosan lehet kapni ilyen névtábla alapot, amit mindenki beszerezhetne magának. Bele pedig mondjuk nyomtatni egy lapot, rajta felhasználónév és a valódi név. Így egyszerűn lenne egymást beazonosítani
Egyébként a kirándulás alatt folyamatosan azon járt az agyam, hogy már nemsoká a fórumtagokkal lesz tele a placc! Már vágom a centit...Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 jún. 18, 22:28.
- 4 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz jó! Erre én is gondoltam, de egyszerűbb, és kreatívabb kép lesz, ha mindenki csinál magának. Nem nagy idő és energia befektetés! Azért Jokert megnézem a sapiban én meg tényleg hozom az ecsetet... ha csak ki nem érdemlem addig a radírt
A többi rész meg egyénenként kitöltve.
- 3 likes
Komment
-
egyeztettem taluga kollegával, ha lesz fórumlogó, tudnunk csinálni mindenféle mutatós fém kitűzőketabban a formátumban ahogy az úri közönség kitalálja, megoldható kb minden, ha van rá igény akár tűzzománcosra is mehet a dolog aztán ha van érdeklődés nyithatunk külön témát a dolognak szerk: a központozás hiányáért elnézést de nagyon pici köveket foglaltam az utóbbi pár órában...Utoljára szerkesztve a következő által: Gergőke; 2014 jún. 19, 02:38.
- 1 like
Komment
-
Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea központozás hiányáért elnézést de nagyon pici köveket foglaltam az utóbbi pár órában...
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA szabadság szobornak elég nagy füle van , ha arra készítesz egyet „művész” is lehetsz és hegymászó!!
Egyébként megnéztem a gyűrűs képeidet. Nagyon tetszenek.Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 jún. 19, 14:57.
- 4 likes
Komment
Komment