Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Az időjárásjelentést meghallgatva akartam is kérdezni a nyugat felé indulók nem áztak-e el, de így már megkaptam a választ. Sajnállak benneteket emiatt.
- - - Updated - - -
Köszönöm, hogy gondoltál Ránk, hogy ott lehettünk, segíthettünk, s külön köszönjük a virágot!
Máskor is szívesen megtesszük!
Üdv a csajok nevében!
Sinterné
Én is nagyon nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy találkozhattam azokkal az emberekkel, akikkel évek óta megosztom a tapasztalatokat, akik tanácssal, megjegyzésekkel segitenek. Akik az elmúlt hétvégét széppé tették nekem-nekünk.
Jó volt látni Benneteket, így teljesen más írni, válaszolni, megjegyzéseket tenni, hiszen (majdnem) minden kis fénykép mögé már oda tudom tenni az arcokat, a személyiségeket.
Fantasztikus volt ez a pár nap, kár hogy eltellt, de jó, hogy várhatunk a következőre!
Én még az eső előtt értem haza vagy 2 órával, ezért is volt a viszonylag korai indulás, ámbátor reggel fél hétkor, amikor még mindenki aludt, jó volt nézni hallgatni a tábor csendjét-nyugalmát.
Köszönöm Taluga szüleinek a hozzánk-állását, és azt a példamutató közösségépítési tapasztalatot, amit Tiszakeszi mutatott be nekem. Jó volt látni a fórumunk látrehozóit-üzemeltetőit-moderátorát, TZ-t, és Apae-t, azt hiszem ezek után teljesen személyes lesz a hozzászólási stilus - ami eddig sem hagyott semmi kivetnivalót maga után.
Köszönöm Heganynak és Apaenek, hogy segített rendbehozni az elfáradt kuplung-bowdenemet, hazáig kibirta, sőt! lehet hogy tovább is bírná, de azért a kapott tanácsok alapján újat készítek.
Szóval én csak köszönetet tudok mondani MINDEKINEK, MINDEN ÉLMÉNYÉRT, AMIT VELETEK ÉLTEM ÁT!!
Utoljára szerkesztve a következő által: TLF65; 2014 júl. 28, 08:13.
[ATTACH=CONFIG]23397[/ATTACH]Elnézést a többi hölgytől, de róluk nem készült csoportkép[ATTACH=CONFIG]23398[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23399[/ATTACH] Köszönjük a virágot, és örülünk, hogy volt alkalmunk segíteni. Mirr-murrné
Tőlük hallottam ilyet: "ez Beagle Trabantja, mert sárga a lámpája"
Nekem gyanús, lehet a virágnál többre tartanának egy porlasztót?
és ne feledkezzönk meg Beagle "nagyfiáról" aki megszemlélte a motor lekötözését, és mikor mondtam Neki figyelj meg jól mindent mert legközelebb Te csinálod, erre úgy bólintott, hogy Ő is így gondolta.
Ilyen háttérrel könnyű a veteránozás.
Bocsi a halgatásért,de nálunk egy csapásra(gondolom villám!) eltűnt minden ami a ,,digi"-től ered!Pont ahogy startolt a F1!!!!!De most már visszajött(megjegyzem hogy írni most is csak a Maxthon3-on tudok!)
Természetesen én is elrebegem a köszönet és hála szavait,mindenkinek aki jelentéktelen személyem és kissé fura ,,sárkányom"-at arra a néhány órára oly nagy szeretettel elviselt!Természetesen a hölgyeket külön is köszöntöm és hálás vagyok a részvételükért!(jövőre ,,ha élünk"! én is párostól megyek!) Egysóval:KÖSZI!!!
JA! Nem jártam Gödöllőn az adott időpontban!Mivel Sülysápon lakom Hatvannál jövök le a pályáról és Turán át haza surranok!
Zsoltika!Köszi a kérdést:nem volt baj az úton!(mármint velem,mert valakinek sajnos volt!Hiszen az M3-as halálos baleset miatt le volt zárva!Csak kerülővel mehettünk rá!) .......és esső is csak egy picike volt ahogy Tiszakesziből kijöttem!
Che barátomtól elnézést amiért nem köszöntem el tőle!...........ti vagytok az ÁSZ!!!(de ezt mindig is tudtam!!!!)
(.......ja meg én!............csak szerény vagyok mint az ibolya!)
Nem csak köszönöm, hanem gratulálok is taluga! Jól összehoztad találkozót és a társaságot is! A Lányoknak pedig én is nagyon köszönöm a fáradozásukat! Bevallom, hogy neveletlenül nem is segítettem szinte semmiben, legközelebb majd jobban figyelek erre.
Az külön tetszett, hogy szervezett programok nélkül is aktívan jól érezte magát a társaság. Arra gondolok, hogy nem volt zsákban futás, meg ilyen hülyeségek. Az ilyesmit mindig olyan kínosnak találtam a veterános találkozókan, mintha ne tudnának enélkül beszélgetni egymással a résztvevők. Szóval jó volt ez elsősorban a társaság miatt.
Ha meglesz a következő találkozó időpontja, akkor majd kiteszek egy visszaszámlálót az oldalra, hogy lássuk hányat kell még aludni.
Az a kis idő amit Veletek töltöttem jó volt nagyon! Jövőre megpróbálom beleszervezni a szabadidőmbe mindenféleképpen. Odafelé is és hazafelé is sikeresen elkerültem az esőt, hazafelé a rövid hazautat is, mert úgy elmentem Miskolc felé hogy a másfél órás utamból lett közel három Viszont új tapasztalattal lettem gazdagabb, nem csak a fenyő erdő sötét, este a bükkös is ugyanolyan sötét
Druszám Mezőkeresztesnél a vadul integető rizsrakétás én voltam a vasút átkelő után Szép fogatot raktál össze!
Jut eszembe, Sepy! Örültünk, hogy végre megkóstolhattuk a kenyeret, amiről már annyiszor olvastunk a fórumon!
Akkor már értem minek kellett a három koffer! Ehhez végre én is hozzá tudok szólni. Az a kenyér bizony nagyon finom. Hát még langolónak megsütve.
Sajnálom nagyon, hogy nem mehettünk. A képek nagyon jók. Persze egy jó társaságról nehéz rossz képeket készíteni. De itt az összkép is nagyon jó. Köszönjük Taluga, hogy ezt összehoztad.
Komment