Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

igaz, Csabi?
    Semmi baj!
    Sőt, az én nevemre így legalább majd jövőre is emlékezni fogtok kapásból. Meg én és Lujza is.

Komment

Frissitett Tiszakeszi képek!

https://picasaweb.google.com/1071683...09635367447138

Ölelés minden Veterán fórumos kollégának!

Komment

De jó volt visszanézni a képeket.... egy picit vissza is mentem Keszire. Köszönöm

Komment

A Próféta szólt belőled! , kellemes emlékeim egyike.Jó volt találkozni Veletek!!.

Komment

Nekem is jó volt látni újra Benneteket!

Komment

Tiszakesziben újra nyert a polgármester és többségben maradt a testület minket támogató része, így jövő nyáron: Második Veterán Fórum Találkozó, Tiszakeszi

Komment

Gondolom a kampány része volt, hogy ha nem így történik, akkor a motorosok sem jönnek el többé.
                Jó egészséget és bölcs döntéseket kívánunk az új vezetésnek.

Komment

Gondolom a kampány része volt, hogy ha nem így történik, akkor a motorosok sem jönnek el többé.
                  Úgy fest, bevált a fenyegetés...

Komment

Ha van ilyen politikai sulyunk, hogy újra olyan embereket juttatunk "hatalomra" valahol - Tiszakeszin - ahol szeretnek minket, akkor annak örülök!!

Ha lesz második Tiszakeszi fórum tali, akkor azt már most bejegyzem a naptáramba!!!

Komment

TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ha lesz második Tiszakeszi fórum tali, akkor azt már most bejegyzem a naptáramba!!!
                      Én is!
                      taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Tiszakesziben újra nyert a polgármester és többségben maradt a testület minket támogató része,
                      Sőt ötször!

Komment

Előtérbe kellene helyezni, a már sokszor felvetett, de soha nem realizálódott ( most éppen ) 2015 ös falinaptár kérdését. A képanyag szerintem adott hozzá ! Természetesen aki nem tudott ott lenni Tiszakesziben, de beszállna képekkel, azt szívesen vesszük. ( A címlapon lehetne például JÓKER képe, amikor éppen nem motorozik )

Komment

...esetleg a xll hó hátoldalán

Komment

A címlapon lehetne például JÓKER képe, amikor éppen nem motorozik)
                            Indító képnek durva lenne Jogosan vetődhetne fel a kérdés hogy mi jön még ezután

Komment

Jogosan vetődhetne fel a kérdés hogy mi jön még ezután
                              .......hát mééééé?! Az apokalipszis is csak elkezdődik valahogy! Nálunk így!Először Joker nem motorozik aztán a Mirr-Murr nem morgolódik aztán a Che már nem nézi a fecskéket aztán apacsavo nem biceg aztán..........stb!......és jöhet a vég!(elnézést a szörnyű látomásért de agy menésem vol!Tudjátok az épp oly borzalmas menés mint a ,,has" csak hamarabb múlik!......hál istennek!)
                              Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2014 okt. 14, 15:38. Oka: a Mirr-Murr nem mogolódikból kimaradt az ,,r"!

Komment

Apokalipszis ....lovasai ...motor is csak egy ló ...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X