Úgy látom a naptártéma ismét elvérzett !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Próbáld meg úgy hogy az összes szükséges alkatrészt szedd össze , pl egy fehér kiterített rongyra összecsoportosítva részegységekre, amikor késznek ítéled meg egy részegységet ,csak rá kell nézni a fehér rongyra és tisztán világít ha több cucc van rajta ...Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseapacsavo
Na, én ugyanígy vagyok! Már azt vezettem be, hogy bizonyos fázisonként lefényképezem az összeszerelést, mert meguntam másnaponként félig visszabontani, hogy tegnap valóban betettem azt a sasszeget? ... Így soha sem ér a végére az ember...
A feledékenységem, meg a fényképezés az komoly, azt tényleg csinálom!
- 2 likes
Komment
-
Dettó! Azonban,azon mindig elgondolkodtam - a végén- hogy honnan maradhatott ki?!mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseButaság ! Én akárhányszor szerelek, ( főleg anno autót ),
mindig maradt egy halom csavar, meg ez-az. És még mindig ment a járgány ! 
- 3 likes
Komment
-
Úgy hívják, felesleges alaktrész, nekem is mindíg kerül pár, de még egyik motorom se fogyott el.Butaság ! Én akárhányszor szerelek, (főleg anno autót), mindig maradt egy halom csavar, meg ez-az. És még mindig ment a járgány !
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 7 likes
Komment
-
Nem tudom látni-e nem fészbúk tagoknak is. No de sikerült feltölteni a 360°-os panoráma képet:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
- 2 likes
Komment
Komment