Teljes káosz várható a " Tankönyv kiadónál" szeptemberben mert addig nem tudják kijavítani a tankönyveket, hogy a TiszaII mely új folyó és Tiszakeszinél ered!.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Arra gondoltam, hogy akinek van hozzá " érzéke " hozhatna magával valami , az ő nevére utaló ismertető jegyet. Például : Taluga nyakában lóghatna egy rajtábla, vagy Jóker fején lehetne egy csörgő sipka, esetleg Heeegany szájába lehetne egy lázmérő. Sinter kezében lehetne egy póráz, Wsievers meg tolhatna maga előtt egy német hadsereget. Bocsi azoktól akit kihagytam, de véges a fantáziám. Remélem , a "kipécézettek" közül , nem bántottam meg senkit !
- 8 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár be is szereztem a sapkát
- 8 likes
Komment
-
Ezelött kb 45 évvel () nyaraltam a rokonoknál ahol pénzt kaptam a döglött legyekért , amiket levadásztam , sorba tettem mintgy terítéket a vadászaton , hogy meg lehessen számolni . Igy naponta összejött 2-3 gombóc fagyi .
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn honnan a francból aggassak magamra 78db döglött dongót?
- 6 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése2-3 gombóc fagyi
Ha úgy tetszik, amihez legyek vére tapad?
- 4 likes
Komment
-
Mir-mur! Te beszerezted már a macskát, amivel a hónod alatt fogsz sétálgatni? Szerintem adjunk a részletekre. Fontos, hogy kék színe legyen. Sárga nyakkendőt tudok neked vinni, meg egy kis maradék neolux-ot. Javasolnám a fent nevezett állatot döglött formában, mert az jobban türi a kifestést és az alkoholgőzt. Bár az állatvédők lehet igy is kibuknának.
- 5 likes
Komment
Komment