Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Higany három e betűvel, ha úgy jobban tetszik

Komment

Hogy kaptad? Mint bárki más? Egyszerüen ugy maradtál?

Komment

Anno suliba mikor virtuálisan öldököltük egymást használtam. Aztán később felhasználónévként maradt

Komment

Nálunk már a gyógyszer gurul el máskor és máshol pedig ő.

Komment

De valami névtábla jó lenne ha lenne mindenkin, hogy felismerjük egymást
            Nekem szerencsére van még a KRESZ versenyekről
            Egy kis "off" :
            http://www.zegtv.hu/index.php?mod=hr&hr_id=10337
            Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2014 jún. 11, 22:02.

Komment

Javasolnám a fent nevezett állatot döglött formában,
              Na-na ! A macskát nem terrorizáljuk ! Egyébként, már készül a ...( Nem mondom meg ! )

Komment

Persze semmi terror. Világbéke vanClick image for larger version

Name:	ljhv.jpg
Views:	1
Size:	2.9 KB
ID:	140212

Komment

Süpi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Akkor én boritsak magamra egy P20-ast? Király lenne. Mintha egy satupad nyomná a 4. bordámat.
                  Az még a jobbik eset... Én szerinted mit kezdenék a 71 tonnás "névrokonommal"?

Komment

nem elég ha egy üveg pálinkával állsz a lövegtoronyban? miközben a gramofonból üvölt valami

Komment

Talán fájna? Szerezz kicsikét, ami elfér a zsebben, ami csak 7,1 dekás

Komment

Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        nem elég ha egy üveg pálinkával állsz a lövegtoronyban? miközben a gramofonból üvölt valami
                        Kelly Hősei stílus sherman helyett tigrissel? Amúgy meg jó lenne de sajna nincs ennyi fölös pénzem...

@Süpi
                        Az túl egyszerű, de máris támadt egy ötletem...
                        Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 jún. 11, 23:06.

Komment

ha joker csörgőssipkát húz esetleg neked egy ilyen? Antik harckocsizó sisak RITKASÁG!!! 1.-Ft NMÁ - Vatera.hu

Komment

Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Nekem szerencsére van még a KRESZ versenyekről
                            Egy kis "off" :
                            Zalaegerszegi Televízió
                            Kresz-teszt, drogteszt! Alkoholteszt nem volt?
                            Gratula Ricsi! Tetszett!!!

Komment

Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              ha joker csörgőssipkát húz esetleg neked egy ilyen? Antik harckocsizó sisak RITKASÁG!!! 1.-Ft NMÁ - Vatera.hu
                              Ha már Kelly hőseinél tartunk, akkor szeretném megjegyezni, hogy a filmben Csodabogár majdnem ilyen "sisakot" viselt:

Komment

Kedves Jagdtigger!Gyönyörű harcászati makett gyűjteménye van Talugának hozzá fordulj esetleg bizalommal a 7,1 grammos ügyében. Hátha sikerül egy ólom katonáért cserélni!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X