Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

(A címlapon lehetne például JÓKER képe, amikor éppen nem motorozik)
    Indító képnek durva lenne Jogosan vetődhetne fel a kérdés hogy mi jön még ezután
    Én arra gondoltam, hogy mikor Jóker nem motorozott, akkor sörözött ! És hogy mi jöhet még ezután ? Hát a második sör !

Komment

Szervusztok!

Ha lesz jövőre is,én biztos megyek,kijelentem nem lettem szerelmes senkibe sem,de már alig várom,hogy újra láthassalak titeket.Azt azért nagyon sajnálom,hogy csak ilyen rövid ideig tartott és senkitől nem kérdeztem az email címét és a telefonszámát és azt sem,hogy mennyivel illene beszállni a csilisbab bekerülési költségeibe,amit nagyon szégyellek így utólag.A babos csili egyébként nagyon finom volt,-köszönöm szépen,hogy kétszer is szedhettem a csajkámba.Az utolsó fecskét egyébként szept.17.-én láttam és,ha jól számolom 25 hét múlva ismét lehet majd látni őket,de addig még sok fát be kell pakolni a kályhába.

Üdvözlettel:Che

Komment

Jól van, látom szépen érlelődik a jövő évi dolog. Komoly bajnak kellene ahhoz történnie hogy ne menjek/menjünk el, úgyhogy ha minden jól megy mi megyünk.... ezt már most ki merem jelenteni.
        Azoknak pedig akik csak fontolgatják hogy eljöjjenek e azoknak üzenném hogy jöjjenek el nyugodtan mert eszméletlen jó a csapat.

Komment

Mivel összetartóak, szépek, fejlődő képesek vagyunk ezért csak jobb lehet a Csapat!Ha már most nyitunk egy topikot bejelentkezés címén akkor én is bejelentkezem.

Komment

Na! Örülök, hogy ti is örültök!
            A Joker fotó nem rossz ötlet a címlapra (már ha ez az a fotó, amire gondolok )! Legalább sok hölgyvásárló csap le a naptárra!
            A fórumos pólót is meg kellene addig valósítani.

Komment

A fórumos pólót is meg kellene addig valósítani.
              Igen, nagyon jó lenne.... Ha a közösség úgy gondolja itt nálunk a városban van egy reklámos cég akik elég jó áron dolgoznak, és alkalom adtán, ha oda jut a dolog nagyon szívesen bekérek tőlük egy árajánlatot.

Komment

Ha a közösség úgy gondolja itt nálunk a városban van egy reklámos cég akik elég jó áron dolgoznak
                Ilyen van Mályiban is ! PA-MŰ a neve. Az az, Pataki Művek. Nem tévesztendő össze az EDDA Művekkel, és annak Patakijával. Előbbi nem tud énekelni, utóbbi nem tud szitázni.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Nem tévesztendő össze az EDDA Művekkel, és annak Patakijával. Előbbi nem tud énekelni, utóbbi nem tud
                  mivanmivan -dikmá , a csávó nemfír a bűribe - mingyáerisztünkrajta

Komment

Mir-Mur ne sértegesd a múltat hisz Te is csápoltál Nekikés arról nem is beszélve milyen szépen selypít!.A póló témát pedig szerintem is éberen kell tartani hiszen milyen ereklye lesz 2020 körül mikor a 7. találkozón " ezt hordjuk" -majd Ha -Ha!.Ennyi időt adok még magamnak-

Komment

Te is csápoltál Nekik
                      Én nem csápoltam ! Én csendes rajongó voltam, de konkrétan a haverjaimmal ( 15 -16 évesek voltunk ) valamiféle " merényletet " is terveztünk Pataki ellen, mikor a miskolci Eddát szétzilálta. De ezzel minden miskolci fiatal így volt !

Komment

Mert az UFOknak sem kell.

Komment

Védelmükbe kell azért kelnem- nem voltak olyan rosszak.

Komment

mikor a miskolci Eddát szétzilálta
                            Szerintem akkor én még épp csak megszülettem, személyes emlékem nincs, de vonhatok párhuzamot a Bonanza Banzai-jal. Kegyetlenül utáltam, Áki a mai napig nem szimpatikus emberileg, mégis el kell ismernem a zenetörténeti jelentőségét, ahogy az Eddának is természetesen. Pedig abba se jutott volna soha eszembe belehallgatni unalmas perceimben....

Komment

Komment

...jaj mer ti mingyá ugy születtetek ,ahogy vagytok .. fejlődés , útkeresés , különböző jó-nem jó dolgok kipróbálása .... mindegyikőtök az első nőjét vette el ? az első motorját buzerálja ? ...stb

ebben a a dologban meg aki nem megfelelő koru az meg se szólalhat ---mert egy dolog a zene ----amikor amilyen környezetben ,korban ...stb volt az meg a sok.

csak hogy vonjak némi párhuzamot ( a könnyebb megértéshez ) a Pannónia korában szinte minden motor jobb műszaki csemege volt ........aztán mégis...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X