Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Pont, hogy valami konkrét időpontot szeretnék látni már.

.....én is ! Mert mindt mondtam , villanyszerelőnél van a járgány -aztán jó lenne valami konrét dátummal fenyegetni

Komment

jó lenne valami konrét dátummal fenyegetni
      Mond neki, hogy február másodikán lesz ! ( Legfeljebb a hó miatt elhalasztottuk)

Komment

Kis türelmetlenek!Tessék készülni és Taluga is közölni fogja az időpontot időben.Még nem késett el vele.Remélem az idén nagyobb lesz az igen, mint a " talán" a környezet nagyon szép a fogadtatásunk pedig több mint nagyszerű és szeretet teljes.Ne feledjétek Tüzi játékkal ünnepeltünk!Addig még sokat kell reszelni és csiszolni

Komment

i és csiszolni
          Bárcsak már ott tartanék a 49-essel.

Komment

Remélem az idén nagyobb lesz az igen, mint a „talán”
            Reméljük a képek meggyőzték a bizonytalanok táborába tartózkodókat . Remélhetőleg addigra lesz nagymotor és faterom se csap agyon a 3. motorért -.-' .

Komment

Inkább a motorok szaporodjanak mint a család értékei fogyjanak az alkohol vagy a drog miatt.

Komment

Jajj, de nagyon türelmetlenek vagyunk...

De ennek örülök! Én is várom.
                Konkrét időponttal akkor tudok szolgálni, amikor a testület összeül, és megszavazza a 2015-ös programnaptárt.
                Voltam Kesziben az ünnepek alatt. Tegnap előtt így nézett ki a "táborunk". Üresen várakozik ránk

Click image for larger version

Name:	20141226_112250.jpg
Views:	1
Size:	196.1 KB
ID:	143434

A találkozóról is beszélgettünk. Ennyi konkrétummal tudok most szolgálni: LESZ! MINDENKÉPP! Megint 3 nap. Megint a falunappal és bográcsfesztivállal egybekötve. Megint kapunk enni. Ugyanannyiért Újra Július végén.

Ja, és tegnap nagybácsi lettem!!!
                Bán Lili. 3250g, 55cm
                Click image for larger version

Name:	mms_img438369961.jpg
Views:	1
Size:	21.3 KB
ID:	143435

Komment

Külön gratula a Nagybácsinak...

Komment

csinálni kéne a képekből, egy hajtogatós 2015 -ös falinaptárat
                    Nekem van ismerősöm,akinél ezt meg tudnánk oldani.

Mi is csináltattunk családi fényképekből 2015-ös naptárat, A3-as méretben. Az ára 6000 Ft volt,de szerintem ha nagyobb tételben (gondolom az igények száma 10 fölött lenne) rendelnénk akkor adnának valami kedvezményt.
                    Ha igényli a csapat,megkérdezem,hogy milyen méretek vannak és mennyibe kerülne.

De nyilván a képek kiválogatása, igények összeírása sok időt vesz igénybe, lehet,hogy inkább jövőre lenne aktuális...

Komment

Na akkor uccu neki!!!Nekem egy tuti kell!Én legyek rajta meg a Gyula(+az MZ!) meg az Ottó a Tót Ottó!!!!Bármikor jöhet!Után véttel a posta kihozza!De ha kell előre is elküldhetem a zsozsót!

Komment

elküldhetem a zsozsót!
                        Zsozsó ! Az ki ? Az megy a naptárért

- - - Updated - - -

igények összeírása sok időt vesz igénybe, lehet,hogy inkább jövőre lenne aktuális...
                        Nem-nem !! Ez a naptár , már HÁROM éve készül ! Ha még tovább tologatjuk,.....

Komment

Ricsi!Nekem nem kell szervezni csak csináltasd meg és jöhet!!!!Én szervezés nélkül is szép leszek rajta!mindenkit tegyél rá......de csak háttal!!!! 1,Nem rontják az esztétikai élményt! 2, Egész évben lehet találgatni hogy mellik ki és miért gömbölyű?!!!!..........Józsi haveromat lehet szemből is mert Ő helyes!

Komment

Csak ,hogy képbe legyél a Zsozsó az én középső fiam ,természetesen itt nem őt emlegettétek. Én meg kezdek megsértődni ez miatt a nagyfokú " különcködés " miatt Persze majd Kesziben duzzogok Veletek

Komment

Megint kapunk enni.
                              Ez a lényeg........
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én is kérnék kb.3-at, hogy beinduljon a bót.
                                Viszont azt tudni kellene hogy milyen felbontású képek használatosak, és akkor a kiválogatott képek tulajdonosának ki kellene szolgáltatni a képét ilyesmi felbontásban.
                                Javasolnám a júliust egy Tiszakeszi képpel megkoronázni, körülötte sok kicsivel.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X