Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Aha!Most már értem!Jó a hangja!(leszámítva a vacakul kihézagolt kuplung hangját,valamint a kicsúszott dugattyú csapszeg hengerfalon való karisztolását!!!Majd elfelejtettem a halódó tűgörgők csörgését!Pedig nem sokkal később az alsó ráolvadt a csapjára!) Amúgy tényleg faca!

Komment

Jól megy a paripa , remélhetőleg nemsokára nálam is "vendégeskedni" fog egy(legalábbis ez a terv, kérdés mikorra lesz meg a papír a vezetésére) .

Komment

remélhetőleg nemsokára nálam is „vendégeskedni” fog egy
        Nálad jó helyen is lenne!Hiszen szeretsz szerelgetni!

Komment

Ha sikerül megvenni legyen állandóra bejelentve ne szerelőnél töltse az időt!Hajrá és Kesziben találkozunk.

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Aha!Most már értem!Jó a hangja!(leszámítva a vacakul kihézagolt kuplung hangját,valamint a kicsúszott dugattyú csapszeg hengerfalon való karisztolását!!!Majd elfelejtettem a halódó tűgörgők csörgését!Pedig nem sokkal később az alsó ráolvadt a csapjára!) Amúgy tényleg faca!
            Na , persze ! Az ember mindíg jobbat vár !!!! Ez is lehetne finomabb , az is lehetne halkabb ...STB. Egyébként pedig meggyőződésem , hogy - a felvétel alapján - vagyunk egy páran akik egy hasonló paramérerekkel , és hangal rendelkező gépsárkányt tudhatnánk a tulajdonunkban , esténként ott "recskáznánk" a gyönyörűségtől a garázsban ...
            Egyébként senkinek sem makulátlan a motorja , ahogy mondani szokták : az tulaj által tudni vélt problémák száma , egyenesen arányos a gazda igényességével
            Lehet hogy van aki leszólja a másik járgányát , hogy az ővé ennyivel gyorsabb , vagy annyival csendesebb ezen csak mosolyogni kell ! Mindíg az idevonatkozó vicc jut az eszembe , amikor a kisöreg bemegy a dokihoz hogy mit csináljon mert neki már csak havonta egy-két alkalommal működik a dolog , pedig a szomszéd azt mondta akár hetente kétszer is megtámadja a mamát! Erre a doktor úr válasza : - Tudja mit Józsi bácsi , mondja maga is !
            Gratulálok a vashoz !

Komment

Gratulálok a vashoz !
              Köszönöm! Sajnos ezek mind valós hibák voltak!Jó pár kollégát megkérdeztem hogy mi ez a csöszögő hang a frissen fúrt henger felől!(mindig megkérdezek mást mert én nem igen konyítok hozzá!Csak szeretek babrálni vele!Meg szerény vagyok mint az Ibolya!)Mindenki azt mondta,,majd bekopik!"Aztán amikor atűgörgők miatt szétszedtem akkor derült ki a hiba oka!Ugyan is az egyik oldalra nem tettem vissza a csapszeg biztosító ,,segert"!.........hát ez van sajnos rendkívül szétszórt és feledékeny vagyok!A kuplung pedig azért nincs rendesen kihézagolva mert egy agyon kopott kúpu főtengelyt tettem bele amit lehetetlen volt az eredeti hézagoló alátéttel megcsinálni.......de majd most csinálok hozzá!Egyéni kipufogót is csinálok neki amit a Pannóniák buzogány kipufogólya ihletett!Olyan lesz csak másmilyen!Most hogy ,,benőtt a fejünk lágya"(30 évesek lettünk!)Idelye kissé elegánsabb és egyénibb formát öltenünk!Tisztelem azokat akik mindent megtesznek az eredetiség érdekében!(ha azt nem a fantázia hiánya okozza!)De azoknak aránylag könnyű dolguk van hiszen csak a sémát kell követni!!!!Nekem ez már nem megy!Ha beállítom a ,,Sárkányt" egy ETZ sorba ne legyen még egy ugyanolyan!!!!!Nem baj ha meg is köveznek érte!

Komment

Én ezt úgy oldottam meg , hogy van amelyiken az eredetiséget tartom szem előtt :
                Click image for larger version

Name:	Kép0067.jpg
Views:	3
Size:	174.8 KB
ID:	143652Click image for larger version

Name:	Kép0228.jpg
Views:	1
Size:	195.5 KB
ID:	143653

De akad olyan is amikor a kreativitás van döntő többségben :

Name:	Kép0028.jpg
Views:	2
Size:	13.4 KB
ID:	143654

De szakítani kell időt a teljes kikapcsolódásra is :

Name:	jj.jpg
Size:	80.3 KB
ID:	143655Click image for larger version

Name:	md4ec95da682d.jpg
Size:	200.4 KB
ID:	143656

Komment

Ez a menyecske ha nem sztenderen adja elő ezt a mutatványt csúnyán megégeti a lábaszárát!???

Komment

Ha beállítom a ,,Sárkányt” egy ETZ sorba ne legyen még egy ugyanolyan!!!Nem baj ha meg is köveznek érte!
                    Téged senki sem kövez meg Gyulám!!

Komment

Egy igazi betontorpedód van apacsavo, szép teljesítmény egy harminc éves, hengerkaristolós masinától!
                      Az egyik unokatestvéremnek volt 250-es ETZ-je, állítólag az is tudta a 140-et. Kipróbálni sajnos nem tudtam, mert csak az utcánkban kerültem egyet vele. Már nincs meg, valami új Suzukija van.

Komment

Úgy látom a naptártéma ismét elvérzett !

Komment

Úgy látom a naptártéma ismét elvérzett !
                          ........hát ja!Pedig írtam hogy nem kell szervezni csak csinálni!Én ott vesztem el amikor valami képeket kértek!Töltsem fel!Na ez nekem magas!Mit?Hová?Miért?Miből?......és különben is ....hány az óra?!Van nyomtatóm,majd megcsinálom magamnak.Csak kicsit tud!A4-est (azt hiszem!)
                          Különbem is az emlék mindig szebb mint a kép!Ahogy tellik az idő egyre szebb!

Komment

apacsavo
                            „Aztán amikor atűgörgők miatt szétszedtem akkor derült ki a hiba oka!Ugyan is az egyik oldalra nem tettem vissza a csapszeg biztosító ,,segert”!...hát ez van sajnos rendkívül szétszórt és feledékeny vagyok!
                            Na, én ugyanígy vagyok! Már azt vezettem be, hogy bizonyos fázisonként lefényképezem az összeszerelést, mert meguntam másnaponként félig visszabontani, hogy tegnap valóban betettem azt a sasszeget? ... Így soha sem ér a végére az ember...

A feledékenységem, meg a fényképezés az komoly, azt tényleg csinálom!

Komment

Igaz! Igaz! Mintha csak magam mondtam volna!(idézet lenne:Alfonzó,Ványadt bácsijából!)
                              A második infarktusom után humorizált a doki bácsi hogy annyi mész van az ereimben nyugodtan nyithatnék egy kereskedést hozzá!
                              Pedig most is szét kell szednem mert dugattyút kell cserélnem!Nem tom mi van a mai dugókkal már ez a második amiből elveszik a gyűrű pozicionáló kis csap!Annélkül jártam már a végén!De az meg opciós egy gyűrű törésre!Kicserélem és megint kihagyok valamit akkor ...................

Komment

A feledékenységem, meg a fényképezés az komoly, azt tényleg csinálom!
                                Na erre mondok valamit,szerelni kezdő koromban mindent ömlesztve bontottam,és utána töbszőrre sikerült úgy összeszerelnem,hogy ne maradjon alkatrész és jól is működjön.Nem volt legóm ,de ezen többet tanultam.
                                Mikor többnapos szerelésre számoltam részegységeket raktam össze viszont azon mindent készre!!!Ez szokásommá vált.
                                Amit összeraksz az legyen kész,utána nem kell filózni rajta...
                                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X