-igazából ,... ugye... , szóval ... , -----amikor mind bent van
de ezt csak halkan , és igazán a poén kedvéért és ugye nem be hanem rázár
aztán csak egy maradhat ... „azenyimalegeredetibbnulszériásprototipus , ja és törökfranciausaimport”
de lehet ,hogy csak tudat alatt , irigy vagyok mert nincs pannóniám ?
de ezt csak halkan , és igazán a poén kedvéért és ugye nem be hanem rázár
aztán csak egy maradhat ... „azenyimalegeredetibbnulszériásprototipus , ja és törökfranciausaimport”
de lehet ,hogy csak tudat alatt , irigy vagyok mert nincs pannóniám ?
Ott a pont,,joker"!Ez van a veterán talikon is!Én személy szerint nem is elegyedek szóba senkivel(ami ugyan nem nagy veszteség egyik félnek sem!!!)
Egyébként valahol a lelkem mélyén megértem őket!Hiszen horibilis összegeket és munkát ölnek bele és jogosan várnák az üdvrivalgást!Ami sajnos elmarad.Csak az értő szemek ragyogásán látni hogy tetszik a közönségnek.No de hát ugye álltalában fiúból vagyunk és feltámad az amit én csak ,,kakasösztönnek"hívok(mindenképpen,mindenáron én vagyok a szemétdomb ura nincs más kakas rajtam kívül!!!!!)Azért pedig ne szomorkodj hogy nincs Pannóniád mert már lassan több van belőlük mint amennyit gyártottak!Egyébként nekem volt 1972-ben zsír új.........és már akkor is egy elavult tákolmány volt!!!Egy 125-ös Trophy hazavágta,lealázta bárhol!
De tisztelem a Pannóniásokat és becsülöm őket hogy így óvják e régi jószágokat!!!!!
Ezért el is megyek és jelenlétemmel lerovom a nagyra becsülésemet!(Ja! Megnézem a Csőgyárat vagy a romjait!)
apacsavo 1972-ben a ,,Pancsin"!
Nekem volt mind kettő!Vadi újak!125-ös Trophy MZ Velem és a nejemmel simán ment annyit mint előtte a T5h-m!(Az is igaz hogy a kettőnk súlya volt annyi mint most az enyém!)A Jáwák az MZ-k motorja,váltója rúgózása stb sokkal jobb volt!De jeleztem hogy a tisztelet megadva!De szeretek mindent reálisan értékelni!
A felvonulásról lekéstem sajna!Amíg ott voltam nem sikerült életre kelteni!Itt pedig azt hiszem a kevesebb,több lett volna!De hogy a gazdi rajong érte az tuti!Na ilyesmi volt nekem is!(De nem emlékszem hogy ennyire ki lett volna polírozva!
Komment