Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Valaki, közületek tudja-e, hogy Apacsavo (Gyula bátyánk) ott volt-e a találkozón, valamelyik napon?
Azért kérdezem,mert én, csak szombaton voltam, kora délutánig, de addig nem láttam.
Remélhetőleg, csak én nem találkoztam vele, ugye?
- 3 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen, ott volt, a focipályán, de sajnos nagyon rövid ideig.
- 2 likes
Komment
-
ott volt, a focipályán, de sajnos nagyon rövid ideigEverything is better when you decide you don't care.
- 9 likes
Komment
-
Volt aki a révháznál is látta felbukkanni. Legközelebb valaki pányvázza ki a vörös sárkányt, ha már apacsavo nem bír vele. Múlt évben is csak elsuhanni láttam, pedig ő volt az első, akivel személyesen találkoztam innen a fórumról.
Azért néhány fotóval én is hozzá járulok a teljességhez!.....gyönyörűség!!!Che a hős!!!!...és a remekmű!!!!..és az N.V.S....azaz a Nagy Vörös Sárkány!
- 14 likes
Komment
-
Kedves Barátom Gyula! Már nagyon vártam, hogy megszólalj.Az igaz igen rövid ideig voltál közöttünk melyet kissé neheztelek is. Sokan vártunk és sokszor emlegettünk is a rövid látogatásod miatt. Kár, hogy nem láttad a sorba beállt Szimson Start melyet "frissen a fészerből" tettek ki és mégsem lett baja és senki nem neheztelt rá.
- 5 likes
Komment
-
Sajnálom,hogy nem találkozhattunk,jobbulást!
Ezek a képek egy fél óra alatt mentek fel nehezen haladok!Szép ott az idő mikor kezdtem ez .........Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2015 júl. 27, 21:06."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Szervusztok!
Nagyon gyorsan elszaladt az elmúlt hétvége,-pedig mennyit vártunk rá.Az élet azonban ilyen,ami az embernek kellemes,abból keveset mér ki számunkra.Nem tudom eldönteni,hogy a tavalyi találkozó,vagy az idei sikerült jobban,nekem az első nagyon tetszett,-most azt mondhatjuk,hogy az idein már ketten éreztük jól magunkat a családból.A találkozó kezdetétől a végéig titokban reméltem,hogy felbukkannak a gáton kedves barátaink TLF65 és Movisz,-akikkel szép perceket töltöttünk el,az első találkozón és közel kerültek hozzánk.Nevek említése nélkül,sajnálom azt is,hogy a fórum aktívabb tagjai közül nem jelentek meg többen a találkozón,-pedig nagyon jó lenne személyesen is megismerni egymást!
Kedves Gyuszi barátom!
Nagyon-de nagyon bánt,hogy ilyen rövid ideig maradtál.A szombati nap reggelétöl,állandóan vártam,hogy mikor bukkansz fel,nagyon sokszor megkérdeztem a fórum társaktól,-nem láttátok,nem jött még meg?Azután,hirtelen felbukkansz én meg sem tudtalak ölelni,pedig nagyon szerettelek volna,de folyt rólam a saját levem és nem akartalak az izzadtságommal összekenni.Nagyon szeretek veled beszélgetni és sokra becsülöm,a felvetődő témákkal kapcsolatos véleményed,még akkor is ,ha az nem mindig egyezik a sajátommal.Az idei találkozón,sajnos elmaradt a beszélgetés és csak egy kézfogásra és néhány szóra futotta,mert pont abban az állapotban volt a bogrács tartalma,amikor az állandó törődést igényel.Úgy reméltem,hogy a főzés befejeztével,lesz időnk kint a Tisza parton elbeszélgetni,sajnos ez elmaradt.Remélem,hogy jövőre bepótoljuk,mert ha lábbal előre ki nem visznek a házból,mi jövőre is megyünk.
Mateapuhoz!
Egy igen szimpatikus embert ismertem meg a személyedben,úgy ahogy vagy.Úgy gondolom,ha bármit is változtatnál magadon,akkor az már nem te lennél.Maradj meg olyannak,ahogy megismertünk,nem volt ott semmi baj,-nevettünk legalább egy jót ebben a szomorú világban!Azért vannak az ilyen alkalmak,hogy felszabadultabbak legyünk,-jó vérbő humorod van,-nincs abban semmi rossz,-sőt.(A keresődbe üsd be:Galyas László Orosháza,a nácik esztergája )
A főzőversenyről:
A versenyekről,úgy általában már tudjátok a véleményem,mert elmondtam nektek.Kétségtelen,hogy jól esik az embernek az elismerés,-de a legnagyobb elismerés az,ha a szavakon túl látja az ember,hogy ízlik az elkészített étel annak aki azt fogyasztja,-úgy láttam ízlett és nekem ennyi elég is.Versenyszerűen én soha nem főztem idáig és nagyon idegesített,hogy időre kész legyen,-éppen sikerült.
Ami a jövőt illeti,a fórumért és annak jó híréért én most is elvállalnám.Az igaz,hogy "nyúltak a hengerfejcsavarok,mert elölről a tűz támadott,hátulról a nap,de ezer szerencse,hogy nem jött valamilyen felhőszakadás,mert akkor gulyásleves lett volna a pörköltből!Jó volt az úgy,ahogy volt én nem bántam meg,így titeket se bántson semmi!Azt hogy indulunk e jövőre vagy sem,majd eldöntjük,lesz rá időnk elég.
Egyszerűbb étellel indulni,-mivel amit elfogad a közízlés és a Magyar gyomor?Úgy gondolom,hogy tejbegrízzel nem lehet indulni,-bár-ha jobban meggondolom:előrefőzött teljes kiőrlésű tönkölybúza darából,hozzáadva,ízlés szerinti kurkumát és oregánót,valamint erdami sajtreszeléket és némi tojást,lehetne gombócokat formálni,melynek közepébe egy-egy kolbászkarikát tennénk.Az elkészült gombócokat,kizárólag hidegen sajtolt extra szűz olivaolajban átsütni,mondjuk félsültre,majd kivajazott tepsibe tenni.A gombócok tetejét,reszelt sajttal és dióval meghinteni és forró sütőben átsütni,-lehetne még kombinálni a hülyeséget,de nem akarom,mert az ilyesmi Magyar gyomornak nem való,-meg kár is ilyeneket írkálni,-mert esetleg a "Norbi" lenyúlja.
Összegzésül,-nagyon tetszett az idei találkozónk,köszönöm a felém irányuló szeretetet,melyért nagyon hálás vagyok!
Üdvözlettel:Che
- 15 likes
Komment
-
Kicsit fáradtan, de szerencsésen hazaérkeztünk mi is. Még beiktattuk a szilvásváradi pisztrángevős túrát Ómassa felől átkelve a Bükkön. Hatalmas élmény ez az út a kanyargós szerpentinen, és az eső is kibírta hazaindulásig. Igaz, utána szakadt becsülettel.
Én ettem az elsődíjazott tehéntőgy pörköltből két porciót. (Muszáj volt, a panziótulajdonosunk főzte, aki nem mellékesen szkanderbajnok. De a szőlőpálinkája nagyon finom volt!) Közelében sem volt Józsi bátyáménak!
- 9 likes
Komment
Komment