Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Ne szégyelld,-már elmúlt,-igaz nem az én motorom oldalvillogója amortizálódott le!Úgy vélem,ha jövőre megérkezel,túl a találkozás örömén,-már a látványra is többen fogunk ugrani,hogy lesegítsünk a motorodról.
Kizárólag a saját véleményem,hogy nem normális dolog az,hogy a motoroknál le és felszállásra, lassan már daru segítsége kell ahhoz,hogy üléspozíciót lehessen foglalni.Jómagam már be sem merném vállalni,hogy egy ilyen magas pozícióban elhelyezkedő dobozzal felszerelt motort megmásszak,-mint-ahogy a Csomolunga meghódításába sem kezdenék bele.
Tanácsként fogadd el tőlem,hogy parkoláskor azért arra figyelj,hogy nagyon drága autó mellett,bőven hagyjál helyet,mert a "dukkó",-hát az nem olcsó!
Hiába múlt el továbbra is zavar a dolog ... Ez volt az első(és nagyon igyekezni fogok hogy az egyben az utolsó is) alkalom hogy így eldőltem. Sajnos kicsit vissza, illetve legurult a beton járdáról és pont leejt a föld, oldal sztender betámasztott és onnantól nem volt esélyem megfogni...
Akkor jöjjenek ciki eldőlés történetek, hogy ne érezd magad egyedül...
Ifiú koromban egy Piros MZ (első nagy motorom) nyergében az ominózus töltésen történt. A Révháztól nem messze. Ott van az emlékmű mögött az a lepusztult csónaktárolós beton épület. Ott találkoztunk a haverokkal. Azzal szemben, a gát tetején megálltam az út szélére húzódva. Letettem a lábam... a lejtő felőli oldalon.
A többit a fantáziátokra bízom. Szóval kispályás volt az eldőlésed. Én motorostól a gát aljáig bucskáztam
Jól van már,-ne zavarjon,van mindannyiunknak eldőléses története,-megesik ez.Ne ostorozd magad,-inkább mondj el,három migatyánkat,meg két üdvözlégyet,-oszt jó van,-mindannyian feldolgozunk,-pontosabban feloldozunk!
Komment