Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Nyugalom!
Joker kigondolta hagymás babot, mely nem bográcsban sül!
A dolog rendezve lesz, és az én sörfogyasztásom sem sérül!
Természetesen köszönet a lehetőségért!
- - - Updated - - -
Más!
volt szó gáton történő duzzasztó látogatásról, vagy csak én álmodtam róla???
Nyugalom!
Joker kigondolta hagymás babot, mely nem bográcsban sül!
A dolog rendezve lesz, és az én sörfogyasztásom sem sérül!
Természetesen köszönet a lehetőségért!
Ok! Köszönjük!
Sajnos mégsem tudok menni idén a találkozóra.
Érezzétek jól magatokat és mivel kánikula lesz, rendszeresen pótoljátok a folyadékot!
Ezt nagyon sajnáljuk! Azért a főnök nélkül nem az igazi...
- - - Updated - - -
Köszönöm . Már javulok - ha itt akar valaki (vagy valami) hagyni - én elengedem , had menjen . Most egy kis kifli + baracklekvár + hideg tej --amivel helyrehozom a bélflórámat .
különben ---nem jössz a cuccért ?
Jó hozzáállás!!! És igen. A héten megyek.
- - - Updated - - -
volt szó gáton történő duzzasztó látogatásról, vagy csak én álmodtam róla???
Hö????????????????????????????????????????????????? Minek duzzasztani a gátat????
Na most tényleg...
tehát ha szükség lenne főzőkapacitásra, akkor azt nagyon hamar szeretném megtudni, feltéve, ha számításba (valószínűség számításba) vesszük a reakcióidőmet, ami jelenleg csak egy becsült érték, nagyságrendileg több tíz óra. (alapvetően arról van szó, hogy hogy nekem jelenleg nincs bográcsom. akitől kölcsön tudnám kérni, /egy normál térfogatú eszköz, talán nagyobb is/
csütörtök reggel dobbant külföldre, kulcsom pedig nincs a kéglijéhez, tehát, ha kell bödön,(meg tartószerkezet) azt kérem, jelezzétek minél előbb, egyébként részemről ennyi.
más: elektromos (hohner, ritmus, 3 pick up) gitárt és nagy teljesítményű erősítőt és hangfalpárt lehet vinni?
Mostmár nekem is illene előkeríteni a Warex kulcsát.
Én Péntek reggelre terveztem az indulást, a párom pedig délután jön motorkával. Így maradt hely a kocsiban ha esetleg szükség lenne rá. Miskolc felé megyek. Ha valamit vinni kellene és mondjuk nem fér a motorra, vagy valami ilyesmi lenne szóljon!
Mostmár nekem is illene előkeríteni a Warex kulcsát.
Én Péntek reggelre terveztem az indulást, a párom pedig délután jön motorkával. Így maradt hely a kocsiban ha esetleg szükség lenne rá. Miskolc felé megyek. Ha valamit vinni kellene és mondjuk nem fér a motorra, vagy valami ilyesmi lenne szóljon!
Van még neked valamim, majd szólj hogy ne hagyjam itthon
elektromos (hohner, ritmus, 3 pick up) gitárt és nagy teljesítményű erősítőt és hangfalpárt lehet vinni?
Az eddig kialakult szokás szerint, ez egy csendes buli. ( író-olvasó találkozó ) Nem az egymás szavát nem értő, túlordibálós összejövetel. Ez így a jó, és maradjon is meg ilyennek !
Komment