Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Meghallgattam a youtube-on pár Bunyós Pityu slágert... hát..nem tudom... inkább nem iszok, s elmegyek motorozni a gátra

Komment

slágert.
      Nyilván csak nyelvbotlás volt !

Komment

inkább nem iszok, s elmegyek motorozni a gátra
        Igyá' inkább még kettőt és hangulatba jössz! a végén törzsszurkolóvá válhatsz

Komment

Ma kisúroltam a bográcsot,olyan 5-literes zománcos elviszem:valaki reggelit ígért,ha lesz miben főzni.!

Én nem használom,de veteránkorú ezért tartogatom.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

olyan 5-literes zománcos elviszem:
            Az még bukósisaknak is kicsi!

Komment

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy lassan tényleg nemzetközivé nő a csapatunk! Remélem nem kiabálom el így Movisz Olaszországból ismét jön és az esti infóm szerint Kvaga barátunk is jön Szlovákiából !

Komment

Sziasztok Forumlakok!

Sikerült összehozni a szabadságot (asszonykám és én ).
                Tehát az idén elöször mi is részt tudunk venni a Forum Találkozon !
                Dunaszerdahelyröl indulunk.
                Ilyen jellegü kérdésem lenne :
                Esetleg valakihez ha tudnánk utközben csatlakozni.
                Ugy néztem Letkésnél vagy Balassagyarmatnál lenne nekünk jo a határátkelés.
                Az ut Letkésig kb 2 ora tölünk.

A válaszokat elöre is köszönöm.
                Üdv : Gábor

Komment

Az még bukósisaknak is kicsi!
                  Tudom,de sok jó falat:kis helyen is elfér!
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Barátom Máté! Az a bogrács ahogy nézem a létszámot a reggeli kávéhoz vízmelegítőnek megfelelő lesz! Ne csörömpölj vele majdnem Ukrajnából Kesziig. De ha számháború is lesz akkor hozd egy csapatban leszünk.

Komment

Kb. mikor jöttök? Illetve mivel (autó, motor, veterán)? Feljöttök az autópályára?
                      Én jövök fel m6-oson, ha kb. ugyanakkor leszünk Budapest környékén, akkor bevárhatlak titeket.

Komment

Letkésnél vagy Balassagyarmatnál
                        Nagyon jó volna csak sajnos Miskolc nem esik útba neked.

Komment

Emu ! Szerintem mégis csak tedd be azt a bográcsot !

Komment

Ha rám gondoltál , nem veteránnal (motorral) megyünk. Asszonykám nem igazán szeretné autópályán menni. Kamionok ,130-as tempó stb......
                            Így marad a faluzás.

Komment

Igen, rád gondoltam Kvaga.
                              Én maradok a pályánál, most nem kirándulós, hanem odaérős a program.
                              Múlt szombaton voltunk Letkés környékén. Hogyan gondoltad, ott átjössz, lecsorogsz Pest felé és rámész a hármasra?

Az nem lenne pénteken öngól a részedről?
                              Fővárosiak szólaljatok meg!

Komment

lecsorogsz Pest felé és rámész a hármasra?
                                Ha mondjuk lejön Vácnál, és Gödöllőnél menne rá a hármasra az Pénteken reggel nem gáz.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X