Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusztok!

Nehéz szívvel jöttem el Tiszakesziből,mert most ismét el kell telnie egy évnek,hogy ismét találkozzunk.Van ebben azonban egy kis vigasz is,mert valaminek a vége,egyben egy új kezdetét is jelenti,-jelen esetben felkészülést az immár 4.fórumtalálkozóra.

Nagyon megköszönöm azon társaink jelenlétét,akik az ország dunántúli részének bármely pontjáról érkeztek,nagy távolságokat hagyva maguk mögött,csupán azért,hogy a virtuális teret legyőzve,-kilépve a névtelenségből,kézfogásukkal is hozzájárultak a fórumtagok barátságának elmélyítéséhez.

Sajnos rövid ez a két és fél nap,-már akinek jutott egyáltalán ennyi kiszakadni a munkahelyi szorítások karmai közül,hogy a találkozó minden tagja valójában is megismerje egymást és elválva egymástól,az arcok mögé neveket is tudjon rendelni minden esetben,-de sebaj sok esetben az árvíz ellen küzdő emberek sem ismerik egymást névről,a lényeg,hogy a homokzsák a helyére kerüljön.

A vendégünkről,-természetesen ez szubjektív vélemény,ültem és hallgattam:én minősítettem,BMW,Chevrolett Corvette,Cadilac,..... és egyéb "márkás f.sok" és harcoljunk a hivatalokkal,ne hagyjuk annyiban,-tehát "előre fiúk" és nem "utánam"..Amikor felvetettem,hogy mi lett a sorsa a Petíciónknak,"tudok róla,de elveszett a hivatalok útvesztőiben",-mert ezt váltottak le és amazt nevezték ki és az érdektelenség,meg a nem tudom mi,-szóval pillanatnyilag a Zolinak van igaza (Joker),aki már az aláírás gyűjtés kezdetén megjósolta,hogy semmilyen pozitív vonzata nem lesz.Az hogy merre járt ez a rosszul sikerült színű BMW,ahhoz semmi közünk,járjon amerre csak akar,mert ha velünk lenne,akkor nem azt mondaná,hogy nem szabad annyiba hagyni,hanem azt,hogy ne hagyjuk annyiba,-úgy értem közösen,vele együtt.

Tiszakeszit azért is volt nehéz elhagyni,mert szinte a búcsúzás utolsó pillanataiban,befutott a Kató Gyuszi,alias apacsavó,ez a különc jó barát,akivel ismételten igen rövid időt lehetett tölteni,mert már mindenki indulófélben volt,"bezárt a bazár",-sajnos.

Kedves Gyuszi!

Nem tudom,hogy miért van benned oly sok negatív érzés,de biztosítalak,ha csak a két lábad lenne,mi akkor is kedvelünk téged,- nagyon sajnálom,hogy mindezt Te nem érzed.

Végezetül:Úgy gondolom,hogy az idei találkozónk,sikeresebb volt mint az előzőek,egyre többen vagyunk és egyre konstruktívabbak,-nagyon örültünk,hogy ott lehettünk és köszönünk mindent.

Üdvözlettel:Che és Chené

Komment

Szóval ennyit a vendégünkről...
      Sajnálom hogy rosszul sült el Miklós meghívása. Jót szerettem volna vele elérni, és bíztam benne hogy választ kaphatunk sok évek óta megválaszolatlan kérdésre.

Mert nemrég tankolt ott egy narancssárga BMW,OT rendszámmal
      Nincs jogom megkérdőjelezni a szavát, miszerint egy otthoni váratlan probléma miatt kell hazamennie szombat délután, de a jelek nem erre arra utalnak hogy el is jutott Pestre. ( Bár az nem hangzott el konkrétan, hogy a probléma forrása helyileg hol található !! ) Sajnálom hogy így történt, és elnézést ha ezzel rontottam valakinek a hangulatán.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Nagyon megköszönöm azon társaink jelenlétét,akik az ország dunántúli részének bármely pontjáról érkeztek,nagy távolságokat hagyva maguk mögött,csupán azért,hogy a virtuális teret legyőzve,-kilépve a névtelenségből,kézfogásukkal is hozzájárultak a fórumtagok barátságának elmélyítéséhez.
        Az tényleg nem semmi, de hol van azokhoz képest akik határt, vagy határokat is átléptek a kedvünkért!
        Köszönet Movisznak és Kvagaéknak, hogy baráti találkozónkat nemzetközivé tisztelték

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        A vendégünkről
        Komolyan senkiben sem merült föl, hogy összebarátkozott egy helyi menyecskével akit mégsem akart bedobni a közösbe?
        mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Sajnálom hogy így történt, és elnézést ha ezzel rontottam valakinek a hangulatán.
        Az enyémet biztos nem! de akkor is elnézném Gyuri barátomnak akinek a felesége jól főz!

Komment

mir-mur, Nehogy már magadat ostorozd ! Én is és mások is ismerik a fazont , biztos voltam , hogy valami hasonló fog történni ---- de ez a történés egy semmi -- még annyi se mint egy szunyogcsípés . Teljessen normális , hogy akik még nem találkoztak ( bármilyen téren ) egy "híres közéleti emberrel " azok egy tisztelettel , kicsit -már a híre miatt - felemelik , többre tartják önmaguknál , ismerőseinél . Megint csak kipukkadt egy lufi --ennyi , aszt s@rni rá .

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          és elnézést ha ezzel rontottam valakinek a hangulatán
          ...ezt most ugye csak viccből mondod --szerintem inkább javítottál a hangulaton ! Köszönjük --- a Markos -Nádast meghívni sokkal drágább lett volna .

Komment

Teljessen normális , hogy akik még nem találkoztak (bármilyen téren) egy „híres közéleti emberrel” azok egy tisztelettel , kicsit -már a híre miatt - felemelik , többre tartják önmaguknál , ismerőseinél .
            Mennyire igaz.....

Komment

Sajnálom hogy rosszul sült el Miklós meghívása. Jót szerettem volna vele elérni, és bíztam benne hogy választ kaphatunk sok évek óta megválaszolatlan kérdésre.
              Nem hiszem, hogy bármi miatt bocsánatot kellene kérned, ráadásul a felelősség az enyém is, hisz én is jó ötletnek tartottam, az odaszervezését pedig már én intéztem. Akár jól is elsülhetett volna, és nem rajtunk múlt, hogy nem. A társaságunk pedig ennél szerintem erősebb, hogy ez akár minimális törést is okozhatna benne.

Komolyan senkiben sem merült föl, hogy összebarátkozott egy helyi menyecskével akit mégsem akart bedobni a közösbe?
              De. Gyurival fölmerült köztünk a lehetőség, amikor beszéltünk vasárnap este telefonon.

Teljessen normális , hogy akik még nem találkoztak (bármilyen téren) egy „híres közéleti emberrel” azok egy tisztelettel , kicsit -már a híre miatt - felemelik , többre tartják önmaguknál , ismerőseinél . Megint csak kipukkadt egy lufi --ennyi , aszt s@rni rá .
              Igazad van, bár belőlem asszem ez az "előítélet gén" ekkora mértékben kimaradt. Nem nagyon emelek magamban pusztán hírnév vagy beosztás, hovatartozás, vagy más véleménye stb. alapján piedesztálra senkit, de nem is húzok le. Azt is tudom, előre megmondtad, de az a te tapasztalatod volt, veled történt. Itt most eshetett volna másként is. A lehetőség mindig fönn áll. És jól írod Zoli, mert ezek a lufikipukkanások egy dologra nagyon jók. Szembesülni vele, hogy "azok" is csak emberek, jó-rossz tulajdonságokkal, nehézségekkel, mint mi. Viszont ez egy lehetőség volt. És igazság szerint ennyi a legtöbb, amit meg lehet tenni akár emberekért, akár szervezetekért. Adsz, teremtesz lehetőséget. Bizonyításhoz, változáshoz, stb. Élni már mindenkinek magának kell vele. Akár jól is elsülhetett volna. Kár lett volna kihagyni. Kipróbáltuk. Ennyi. A hét vége "minőségén" nem rontott. Az pedig, hogy nem skatulyázunk be, könyvelünk el valakit örökre, régebbi hírek, más vélemények alapján, és adunk lehetőséget, szerintem minket minősít. Pozitívan. És ehhez a hozzáálláshoz én ragaszkodnék mindenképp.
              Amikor négyszemközt beszélgettünk Miklóssal, többször elmondta, hogy zavarja őt (és látszott is rajta) a MAVAMSZ-hoz való hozzáállás. Még azt is fölajánlotta a délutáni "vitátok" után, hogy akkor ne reklámozzuk, hogy honnan jött, legyen csak a BMW Klub, ne zavarjon ez senkit (=ezt is mindenképp el kell mesélnem a kép teljessé tételéhez). Pozitívan fogadtuk őt magunk között, kapott lehetőséget, hogy változtasson ezen a képen. Ahogy láttam, szeretett is volna. De nem ment. Beleugrott dolgokba. De melyikünk tud könnyen kibújni a bőréből és hatalmasat változni?

Sajnos rövid ez a két és fél nap,
              Gondolkodom a plusz egy napon. E téren is bővülhetünk...
              Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2016 aug. 02, 14:33.

Komment

Elvileg afterpartit lehetne szervezni a tiszakeszi-i motoros találkozóra-mivel ismét kaptunk meghívást.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Elvileg afterpartit lehetne szervezni a tiszakeszi-i motoros találkozóra-mivel ismét kaptunk meghívást.
                  cserébe meg sem hívtuk Őket vacsorára.

Komment

Igen, és aki tud, az jöjjön is! Illene tiszteletünket tenni már. Idén az ebédet is tőlük kaptuk szombaton.

cserébe meg sem hívtuk Őket vacsorára.
                    De, meghívtam. Csak nem jöttek. Egyedül Csabi volt ott velünk péntek este, de tőle kaptunk ajándékot is. Egyébként a Heeegany 8köszönet az újabb repi ajándékért!)által készített kulcstartók nagy részét (ami maradt a képviselőtestületnek adottak után) odaadtam nekik, és az ebédmeghívást én próbálom viszonozni azzal, hogy kapnak tőlem egy olajfestményt a klubházukba.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2016 aug. 02, 14:48.

Komment

Igazság szerint egy bajom van. Nincs a jövő évi plakátra Joker fotó. Se budinülős, se úszógumis... Az éjszakai fejlámpás motorozásról nem csinált valaki?

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Igazság szerint egy bajom van. Nincs a jövő évi plakátra Joker fotó. Se budinülős, se úszógumis... Az éjszakai fejlámpás motorozásról nem csinált valaki?
                        Click image for larger version

Name:	20160730_233420.jpg
Views:	1
Size:	186.0 KB
ID:	149369Click image for larger version

Name:	20160729_215440.jpg
Views:	2
Size:	202.5 KB
ID:	149370
                        Csak ennyi van. Idén úgy tűnik fáradt volt

Komment

Mikor lesz?..........nem is tudtam hogy ilyen híres festő vagy már.A cukrászdában a néni úgy ismert.........,,ja!A festő!"

Komment

Ha a cukrász néni mondja... nem vitatkozom :-)

Komment

Amikor négyszemközt beszélgettünk Miklóssal, többször elmondta, hogy zavarja őt (és látszott is rajta) a MAVAMSZ-hoz való hozzáállás.
                              Ezek szerint hiba volt, de én szándékosan mutattam be így a társaság tagjainak. Tettem ezt azért, hogy akinek kérdezni valója van, az tudja, hogy egy hiteles embertől kap információt !

Komment

Dehogy volt hiba. Ez már részéről is a késő bánat kategóriába esett péntek délután.

- - - Updated - - -

A Keszi Motoros találkozó pedig augusztus 12-14.

- - - Updated - - -

Mir-mur. Ne agyalogj ezen tovább. így lett. Megpróbáltuk, nem rajtunk múlt. Azért írtam a fönti monológot, hogy minden oldalról megvizsgálva, mindenkit felmentve így alakult. Pont. Nem kell itt hibásnak érezni magunk, mást se hibáztassunk. Ne legyen rossz szájíz senkiben.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X