Ilyen hidegben szerintem mm-t akart írni, csak eltévesztette.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.
Collapse
X
-
Elfelejtettem, hogy a vasas ember mm-ben beszél. Azt hittem úgy mint a régi ácsok " Sukk"-ban mérve! Tudjátok mikor két néger pösöl a hídról a vízbe az egyik megszólal " ha tudnád milyen hideg a víz , mire a másik ha tudnád milyen kavicsos az alja". Bocs ez régi vicc mely újszölettnek új! Remélem ki ma születik is fogja olvasni a Fórumot és neki új lesz!!!
- 4 likes
Komment
-
Szervusz Attila!
Köszönöm a nem túlságosan jó hírt,-remélem a többség megelégedettségére rendeződnek a vitás kérdések.Sajnos a politikában állandóan megy a kavarás,felső és alsó szinteken egyaránt,csak a Tisza hömpölyög,most éppen nyugodtan.Remélem a kompot és a környezetét nem érte semmi baj!
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
Józsi bátyám, a komppal minden rendben. Ne izgulj érte.
Nem a falunappal van baj. Nagyjából mindennel. Az alpolgármester és a képviselők nagyobb része leállítottak majd mindent, amíg ki nem vizsgálódik jó pár dolog. A Révház kiadását is. Nagy elszámoltatások vannak. Úgy fest kicsiben is azt játszották egyesek a faluban, ami az országban legfölül megy. Saját tulajdonnak és játszótérnek nézték a köztulajdont...
Múlt héten elkezdtem utána járni, hogy milyen lehetőségek vannak még. Ha nem rendezik Kesziben a dolgokat, akkor legföljebb idén összehozom a dolgot Leányfalun a Duna parton. Próbálok minden eshetőségre készülni és alternatívákkal előállni. Majd szólok, hogy mi van.Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2017 febr. 27, 18:27.
- 6 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselegföljebb idén összehozom a dolgot Leányfalun a Duna parton.
- 6 likes
Komment
-
Akkor asszem ki kell cserélnem az ülés szivacsát valami normálisra
- 8 likes
Komment
-
Szervusz Attila!
Barátkozom a gondolattal,csak egyenlőre nem tudom,hogy kerüljem ki Budapestet és a fizetős utakat,de majd kiagyalom valahogy!A jó társaságért elmegyünk a világvégére is.Budapestet utálom,mint a telet,a fizetős utak elkerülésére meg fogadalom köt,-tudjátok az óriás plakátok szövege,a gengszter váltás elején gyakran eszembe jut,-"Önöknek épül,az Önök pénzén",-hát egy lószart nekünk épült.
Remélem,azért még Tiszakeszin rendeződnek a dolgok és a megszokott helyünkön állíthatjuk fel a sátrainkat,olyan jó ott és meghitt!
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
használhatod bármelyiket 10 napig, kb 0 értelme a kerülgetésnek szerintem .
A tájat házakat emberek életvitelét figyelem útközben és ha olyanom van csak poroszkálok,és utálom ha valakinek akadály vagyok"mert neki fontosabb"sajnos ők sem a fizetősön élik ki magukat!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
Komment