Kedves Vadásztigris!
Nálam ez elvi kérdés és nem szoktam alkudni,-már Budapestre és a fizetős utakra vonatkoztatva.Nem azon a pár liter benzinen múlik.
Üdvözlettel:Che
Nálam ez elvi kérdés és nem szoktam alkudni,-már Budapestre és a fizetős utakra vonatkoztatva.Nem azon a pár liter benzinen múlik.
Üdvözlettel:Che

De hát ebből azért erényt is lehet kovácsolni, ami nem biztos hogy minden település vezetőnek sikerül , pedig ezzel népszerűsíthetné az egész falut . Pedig más helyen még versenyt is rendeznek a település utcáin , csak hogy legyen olyan felhajtás ahol minél több ember megfordul , hátha valaki közülük talál valami , a számára igen kecsegtető lehetőséget náluk .... De hát nem vagyunk egyformák , bizony ez egy fantasztikus reklám lehetőség is volna egyeseknek - de ha nem az isten lábát fogják meg - nem is élnek vele . Lehet hogy máshol szívesebben látnák a társaságot , ....... de hát lehet hogy túl konzervatív vagyok , ... mégis csak ez volt megszokva , közelebb van az ország közepéhez ...(legalábbis nekem
) , könnyebben odajutnak többen .
megbántani nem akartam senkit , csak ..... Furcsa hogy nem élnek a lehetőséggel .
Komment