Jól van! Akkor majd felvidítalak.... Monjuk az összes tuti nem kell, de egy része el tüntethető.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia szobor avatás
Collapse
X
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz Unicum tér.
Meg van Vilmos és Szt. Hubertus tér is. Meg Ganxsta Zolee híd....
Ezt régen úgy hívták, hogy "feltűnési viszketegség", most meg "falusi marketing"!Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2016 máj. 13, 13:09.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 8 likes
Komment
-
Arról még beszélhetünk mert nekem Szadán kelleni fog valamennyi, amivel az aljzatbeton alatt feltöltöm.
Látod ha egy üzlet egyszer beindul...
Mondjuk, ha ez az lenne, hogy tíz százalékkal beszállhatok a szállítási díjba, akkor inkább lemondok róla a javatokra.Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
Mi történt azzal a szoborral?
Akkor a titkolózás,mintha nem lett volna meg az avatás. Se Pannonia Fórum,se MGTSZ honlap,se Facebook,sehol nincs még egy árva fénykép sem...."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 8 likes
Komment
-
https://www.facebook.com/GorcsonyKozseg/
Itt van.
Görcsönyi körforgalomban.
Ha nem lesz más dolgom leugrok holnap és készítek néhány fotót.
- 6 likes
Komment
-
szerintem nem TL!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Miért lenne TL.?
"A TL sztereóban szólt, hisz a kiállított moci egy igazi Pannónia TL, Tom Lumen pedig gitárjátékával tette feledhetetlenné a napot."
- - - Updated - - -
https://www.facebook.com/GorcsonyKoz...26484110771878A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTalapzatra nem sokat költöttek ! Taluga rajzolt Pannóniájában több a művészet mint ebben .
Örülök , hogy nem csak én ...... de nem mertem mondani ....
- 2 likes
Komment
-
Lehet én vagyok fordítva bekötve, de én úgy gondolom az is értékelendő hogy egyáltalán a gondolat felvetődött, és valamilyen szinten meg is valósult.
Mindezt a Pannóniához jöbban kötődő városok nem valósították meg, és Tiszakeszi is inkább egy JAWA-t áldozott be a cél érdekében, igaz az a motorosokról és nem a magyar motorkerékpárokról szól, de hát ennyi erővel??? És azt is illik értékelni!!!
A hét végén Lengyelországban jártam, és mert a hétvége kibővült elmentünk Auswitzba, ahol van magyar barakk.
Ott kicsit szégyelltem hogy magyar vagyok-
Higgyétek el ez az emlékmű annál sokkal különb.
- 6 likes
Komment
-
Igazad van , szinte mindenben - de - mindig csak azt mondani ( szinte egész életemben , hogy a szándék ... és a gondoloatot is .... de legalább megpóbálták ... ) hogy ez is értékelendő ---néha már kevés . Bocsánat ezért . Mert itt is csak egy kicsit kellett volna továb lelkesedni , dolgozni .
Én , gondolom a korom miatt , egy lelkesítő , dicsőséges , erőt -büszkeséget sugárzó emlékműnek kirakott motort ------talán úgy képzelném , hogy hátsó kerékre állítva -elejét emelve -kormányt és motort kicsit kanyarra döntve ..... amint épp az örrékévalóság felé száguld .
Bocsánat még egyszer mindenkitől -- de ez olyan itt mint amikor a beteg , töröttlábu lovat felkötik gyógyitgatni .
..lehet kövezni
- 8 likes
Komment
Komment