Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Az Unicum tér.
Meg van Vilmos és Szt. Hubertus tér is. Meg Ganxsta Zolee híd....
Egy Pannonia szobor igazán elfér, nem kell semmiféle kötődés úgy látom! Nem hiszem, hogy a Nagytiszteletű Zwack Család az említett tereken, a több százéves italreceptek nyomán előállított nedűkkel locsolták a muskátlikat vagy a Ganxsta Zolee a róla elnevezett hídon alkotott volna valami maradandót az utókor számára!
Ezt régen úgy hívták, hogy "feltűnési viszketegség", most meg "falusi marketing"!
Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2016 máj. 13, 13:09.
Mi történt azzal a szoborral?
Akkor a titkolózás,mintha nem lett volna meg az avatás. Se Pannonia Fórum,se MGTSZ honlap,se Facebook,sehol nincs még egy árva fénykép sem....
Ne háborogj mátéapu! A görcsönyi cikkben olvastam, hogy az egy TL: "A TL sztereóban szólt, hisz a kiállított moci egy igazi Pannónia TL, Tom Lumen pedig gitárjátékával tette feledhetetlenné a napot."
Lehet én vagyok fordítva bekötve, de én úgy gondolom az is értékelendő hogy egyáltalán a gondolat felvetődött, és valamilyen szinten meg is valósult.
Mindezt a Pannóniához jöbban kötődő városok nem valósították meg, és Tiszakeszi is inkább egy JAWA-t áldozott be a cél érdekében, igaz az a motorosokról és nem a magyar motorkerékpárokról szól, de hát ennyi erővel??? És azt is illik értékelni!!!
A hét végén Lengyelországban jártam, és mert a hétvége kibővült elmentünk Auswitzba, ahol van magyar barakk.
Ott kicsit szégyelltem hogy magyar vagyok-
Higgyétek el ez az emlékmű annál sokkal különb.
Igazad van , szinte mindenben - de - mindig csak azt mondani ( szinte egész életemben , hogy a szándék ... és a gondoloatot is .... de legalább megpóbálták ... ) hogy ez is értékelendő ---néha már kevés . Bocsánat ezért . Mert itt is csak egy kicsit kellett volna továb lelkesedni , dolgozni .
Én , gondolom a korom miatt , egy lelkesítő , dicsőséges , erőt -büszkeséget sugárzó emlékműnek kirakott motort ------talán úgy képzelném , hogy hátsó kerékre állítva -elejét emelve -kormányt és motort kicsit kanyarra döntve ..... amint épp az örrékévalóság felé száguld .
Bocsánat még egyszer mindenkitől -- de ez olyan itt mint amikor a beteg , töröttlábu lovat felkötik gyógyitgatni .
Komment