Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia szobor avatás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jól van! Akkor majd felvidítalak.... Monjuk az összes tuti nem kell, de egy része el tüntethető.

Komment

Ok, ha aktuális nyugodtan írj privátot, kiokoskodjuk...

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Az Unicum tér.
        Meg van Vilmos és Szt. Hubertus tér is. Meg Ganxsta Zolee híd....
        Egy Pannonia szobor igazán elfér, nem kell semmiféle kötődés úgy látom! Nem hiszem, hogy a Nagytiszteletű Zwack Család az említett tereken, a több százéves italreceptek nyomán előállított nedűkkel locsolták a muskátlikat vagy a Ganxsta Zolee a róla elnevezett hídon alkotott volna valami maradandót az utókor számára!
        Ezt régen úgy hívták, hogy "feltűnési viszketegség", most meg "falusi marketing"!
        Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2016 máj. 13, 13:09.
        sepy, kollarg és 6 további látogató kedvelte ezt.
        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Arról még beszélhetünk mert nekem Szadán kelleni fog valamennyi, amivel az aljzatbeton alatt feltöltöm.
          Látod ha egy üzlet egyszer beindul...
          És mi lesz a közvetítői jutalékommal?

Mondjuk, ha ez az lenne, hogy tíz százalékkal beszállhatok a szállítási díjba, akkor inkább lemondok róla a javatokra.
          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

És mi lesz a közvetítői jutalékommal?
            Na tessék, beszállt a NAV

Komment

Mi történt azzal a szoborral?
              Akkor a titkolózás,mintha nem lett volna meg az avatás. Se Pannonia Fórum,se MGTSZ honlap,se Facebook,sehol nincs még egy árva fénykép sem....

Komment

itt a környéken 2 hete szinte végig esik, lehet nem sokan voltak (főleg motorral) az avatáson

Komment

https://www.facebook.com/GorcsonyKozseg/

Itt van.
                  Görcsönyi körforgalomban.
                  Ha nem lesz más dolgom leugrok holnap és készítek néhány fotót.

Komment

A Tom Lumen az lehet, hogy TL, de a "preparált Pannonia" szerintem nem TL!
                    Jól látom?

Komment

Talapzatra nem sokat költöttek ! Taluga rajzolt Pannóniájában több a művészet mint ebben .
                      Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2016 máj. 19, 20:13.

Komment

szerintem nem TL!
                        Miért lenne TL.? Nem arról szól,hanem a gyártás kezdete és vége címszó alatt:egy jól felismerhető pannonia típus "művészien"konzerválva.....
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Miért lenne TL.?
                          Ne háborogj mátéapu! A görcsönyi cikkben olvastam, hogy az egy TL:
                          "A TL sztereóban szólt, hisz a kiállított moci egy igazi Pannónia TL, Tom Lumen pedig gitárjátékával tette feledhetetlenné a napot."

- - - Updated - - -

https://www.facebook.com/GorcsonyKoz...26484110771878

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Talapzatra nem sokat költöttek ! Taluga rajzolt Pannóniájában több a művészet mint ebben .

Örülök , hogy nem csak én ...... de nem mertem mondani ....

Komment

Lehet én vagyok fordítva bekötve, de én úgy gondolom az is értékelendő hogy egyáltalán a gondolat felvetődött, és valamilyen szinten meg is valósult.
                              Mindezt a Pannóniához jöbban kötődő városok nem valósították meg, és Tiszakeszi is inkább egy JAWA-t áldozott be a cél érdekében, igaz az a motorosokról és nem a magyar motorkerékpárokról szól, de hát ennyi erővel??? És azt is illik értékelni!!!
                              A hét végén Lengyelországban jártam, és mert a hétvége kibővült elmentünk Auswitzba, ahol van magyar barakk.
                              Ott kicsit szégyelltem hogy magyar vagyok-
                              Higgyétek el ez az emlékmű annál sokkal különb.

Komment

Igazad van , szinte mindenben - de - mindig csak azt mondani ( szinte egész életemben , hogy a szándék ... és a gondoloatot is .... de legalább megpóbálták ... ) hogy ez is értékelendő ---néha már kevés . Bocsánat ezért . Mert itt is csak egy kicsit kellett volna továb lelkesedni , dolgozni .
                                Én , gondolom a korom miatt , egy lelkesítő , dicsőséges , erőt -büszkeséget sugárzó emlékműnek kirakott motort ------talán úgy képzelném , hogy hátsó kerékre állítva -elejét emelve -kormányt és motort kicsit kanyarra döntve ..... amint épp az örrékévalóság felé száguld .

Bocsánat még egyszer mindenkitől -- de ez olyan itt mint amikor a beteg , töröttlábu lovat felkötik gyógyitgatni .

..lehet kövezni

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X