Üdv!A szolnoki börze a Tesconál lesz ,értesüléseim szerint.Nem jó hír,az Auchan nagyobb lett volna.Jegyek elővételben.A Tesco az Abonyi úton van,Pest felől az elkerülőn Szolnok tábla centum felé,régi négyes vasúti felüljáró alatt el,utána felüljáró felett,kereszteződés jobbról Mol kút,tovább egyenes ,kereszteződés belról Tesco.Egy kis info.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Szolnoki börze
Collapse
X
-
Sziasztok!
Én azért írok, mert szeretnék elmenni a börzére és nem szeretnék egyedül menni az autóval. Tehát budapesti veteránosokat kérdem, hogy ha mennek autóval akkor valakinél esetleg nincs egy hely (természetesen az üzemenyagba beszállok) vagy valaki jön velem (csak egy ember tud mert két személyes az autó) és besegít a gázoljba (3000Ft). Teherautóról van szó tehát szállítani is tudok. Még mielött azt hinné valaki, hogy nyerészkedni akarok csak szólok, hogy nem.
Komment
-
Üdv!A Szolnoki börze nem a tescónál lesz ,hanem jóval a háta mögött a konténer kirakodónál.Ha valaki megtalálta a tescót onnan már könnyű az út.A téglagyári úton kell menni.Pest felől ,régi négyes felüljárók első nagy kereszteződés Mol kút előtt balra.Mitsubishi Tóth Jobbra utána közvetlen jobbra vasúti átjáró előtt,Téglagyári út,egyenesen kb 1800 méter.ott a helyszín.
Komment
-
Üdv!Én már végeztem is a börzével.A rossz idő ellenére voltak ,eladók és vevők is bőséggel.Rengeteg ingyen elvihető alkatrészt láttam, amit természetesen nem adtak ingyen.Nagyon frankó dolgot egyet fedeztem fel:egy hetvenes évekbeli zaporozsec, ami megdobogtatta a szivem.Olyan motort ami ezt az érzést kiváltotta volna számomra nem tudott mutatni a börze.Majd egyszer talán.
Komment
-
baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenyáron meg az irgalmatlan napsütés lesz a baj
Komment
Komment