Sziasztok! Tudja valaki, 2010. októberében hol és mikor lesz a szegedi börze? Úgy hallottam, idén tavasszal volt utoljára a Napfény Campingben, mostantól áthelyezik. Ez igaz?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Szegedi veterán alkatrészbörze
Collapse
X
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA börze október 16-án a praktiker parkolójában lessz megtartva. A kemping tönkrement és felszámolták.nyuszifül kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTiszteletem!
Igen, ez 100%! A szervezőt hívtam fel és kérdeztem meg a váltózásról, ugyanis én el fogok menni. Nagyon későn tudott a praktikerrel megegyezni. Tájékoztatni csak a Veterán autó és motor újságot tudta. Ezt a szervező mondta nekem.
Másrészt örülök, hogy a itt a fórum naptárába is felrögzítetted ezt az eseményt. Jó lenne, ha ezt a naptárat közösen szerkesztgetnénk.nyuszifül kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMostanában nem találok arról infót, hogy Szegeden lenne börze.
- 1 like
Komment
-
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmennyiben az égiek is úgy akarják akkor 2012. június 09. szombaton lesz veteránbörze Szegeden, a Cora parkolóban.
Állítólag a parkolóban helyet foglaló Cirkusz miatt.
Találkoztam pár úrral, akik velem együtt keresték a meghírdetett veterán alkatrészek vásárát.
Volt aki csak legyintett, olyan is volt aki elégé mérges volt a rossz hír hallatán.
Olyan is volt aki a napokban felhívta a főszervezőt, aki megerősítette, hogy lesz börze.
Egy úr Kecskemétről jött, hogy szétnézzen a piacon.
Mindenesetre elég sok ember félre lett vezetve.
Valahol máshol kellene rendezni börzét,mert a dél-alföldi régióban is lenne rá igény.
A jó az egészben, hogy mototoztam egyet!Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 jún. 09, 13:35.
Komment
-
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIsmételten a CORA-nak köszönhetően elmaradt a börze
Komment
Komment