Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veteránbörze szervezése Orosházán (déli régió)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Veteránbörze szervezése Orosházán (déli régió)

Szervusztok!

Orosházán az idei év kora tavaszától,szerveződik, Bolhapiac és Régiségvásár néven egy piac.Három vagy négy alkalommal kilátogattam már és életképesnek tűnik a dolog.A sok holmi között feltűnnek,járműalkatrészek és ezek között is veteránjárművek alkatrészei,-több árusnál.A nézelődés folyamán,már egy pár hete foglalkoztat a gondolat,a hónap valamely szombatján,vagy vasárnapján ki lehetne bővíteni ezt a piacot veteránbörzére is.A bolhapiac,egyébként,jelenleg minden hétvégén,szombaton és vasárnap is üzemel,reggel 7-től,15-óráig,de úgy vélem,hogy a minden hétvégés veteránbörze,azért túlzás lenne,-bár ki tudja?Úgy gondolom,hogy mondjuk,minden hónap első vasárnapja,vagy hasonló tematika.Aki esetleg szombat és vasárnap is szeretne részt venni,annak esetleg lehetne olcsó szállást szerezni,középiskolai kollégiumban,pl. egy 4 ágyas szoba 1800,-Ft./fő áron,-esetleg 2 személyes apartman főzési lehetőséggel,3000,-Ft/fő.Természetesen az árak egy-egy napra vonatkoznak.A szálláshoz mellékesen be lehet állnia járművekkel az intézmény területére,mely kerítéssel védett,tehát a jármű viszonylag biztonságban parkolhatna.

A fejemben kóválygó gondolatokat,ma megkerestem,a bolhapiac szervezőjét és elmondtam neki a gondolataimat,-aki azt örömmel vette és támogatta.Nem tudom a fórum közösségének mi a véleménye,de úgy gondolom,a válaszokból ki fog tűnni.Arra gondolok,hogy a környéken,nincs sehol börze,a legközelebbi,a szegedi lenne,de az valahogy nem igazán működik ezért talán érdemes megpróbálni,-igaz egyéb használt áruk is a terítéken lennének,de azért,ahogy a börzékkel kapcsolatosan olvsom a hozzászólásokat,máshol sincs másképp.

A piac helyszíne a Tesco parkolójában van,mely a 47-es főút,mellett található,Orosházáról,Szeged felé utazva balra,melyhez egy körforgalmon áthajtva lehet jutni.A helypénz jelenleg 500,-Ft.-egy felfestett autó parkoló területre vonatkoztatva.Hely bőségesen áll rendelkezésre,mert a parkolóhoz tartozik,még egy jó nagy füves terület is,mely szükség esetén rendelkezésre állhat.

A bolhapiac szervezői és üzemeltetői:Budavári Tíbor Tel.:+36 30 4328107 ;Budaváriné Kecskeméti Zsuzsanna Tel.:+36 30 4123536 ( a piac üzemeltetőinek adatait,személyes szóbeli engedélyükkel teszem közzé)

A piacon túli lehetőségek Orosházán,esetleg ki lehet látogatni Gyopárosfürdőre,ahol élményfürdőtől az uszodáig,szauna,meg egyéb kikapcsolódási lehetőségek állnak a rendelkezésre,kinek-kinek a pénztárcája szerint,de úgy gondolom a fentieken kívül is tudnánk programot szervezni.

Dióhéjban ennyi lenne a déli régióban szervezhető börzével kapcsolatos gondolataim közlése,a "vonat már jár,csak fel kell rá szállni"!A börze szervezéséért nem akarok jutalékot,csak annyit szeretnék,hogy a veterános társadalom,a déli régióban is egy kicsit jobban boldoguljon és kicserélhessük felesleges alkatrészeinket és gondolatainkat,-mert egy börze egy kicsit fórum is.

Üdvözlettel:Che

Az ötletet szegedi lakosként csak támogatni tudom.
    Che kedvelte ezt.

Komment

Szegedi lakos vagyok, mivel itt a legutóbbi is ELMARADT, még megeshet hogy érdekelne engem is.
      Che kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

Nagyon köszönöm a hozzászólásokat,de úgy tűnik,-az első orosházi veteránbörze.-a túljelentkezés miatt elmaradhat.Egyszerűen nem fér a kobakomba,hogy minden kakán el tudtok rágódni,de amikor,volna lehetőség,ennyire hallgat mindenki.Nem értem a passzivitást,de kezd úgy tűnni,hogy a virtuális kapcsolatok,a valóságos életben,nem érnek semmit.Dühös vagyok,de ennek ellenére kedvelem mindanyiótokat,-természetesen nem akarok én senkire semmit erőltetni,az általam felvetett börze egy lehetőség lenne,de ha nem kell,-hát nem.Üldögéljünk csak a langyosban és cseréljünk eszmét arról,hogy alárezeznek e,vagy sem,de gondolom már köztudott,hogy sehol.

Szerfelett bosszant,hogy a társaság,minden pitiáner hirdetésen elrágódik,de ha valamilyen komolyabb,veteránozást illető kérdés felmerül,(lásd:veteránjárművek egyszerűsített forgalomba helyezése),hamvába hal az egész.Azon kellene már elgondolkodni,hogy a fórum taglétszáma,már meghaladja lassan,a regnáló politikai pártok taglétszámát,de semmilyen érdekérvényesítő ötletünk nincs,mely életképesnek bizonyulna.

A napjaim úgy kezdődnek,hogy megnézem a fórumot és úgy fekszem le,hogy,megnéztem a fórumot,nem választottam barátot,mert nekem itt mindenki a barátom,nem csatlakoztam egyetlen egy márkához,mert nekem minden veterán egyenlő,de ha így haladuk,tényleg gitt egylet leszünk!

Nem kérek elnézést,most tényleg indulatos vagyok,de az mindig jó,mert még tudom,hogy vannak gondolataim.Akár nehezteljetek, én előre szeretnék menni és nem azon rágódni,hogy a nepperek,meg a CSIV.-es csavar,meg ki és hogyan tudta lehúzni a másikat,a veteránozásnak nem erről kell szólnia!

Komolyan úgy gondolom,hogy nekem itt mindenki a barátom és úgy kapaszkodom belétek ebben az elembertelenedett világban,mint fuldokló a szalmaszálba,de gondolkodjatok el rajta,hogy a fórum csak ennyi?

Baráti üdvözlettel:Che
        szőrös, OdinHEM és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Nagyon köszönöm a hozzászólásokat,de úgy tűnik,-az első orosházi veteránbörze.-a túljelentkezés miatt elmaradhat.
          Tisztelt Che!
          Szerintem ne adja fel!
          Javasolnám, hogy a szolnoki börze időpontjában kellene megrendezni (az már úgy is halott dolog), így a dátum nem ütközne másik börzével sem.
          Ezen felül az árusokkal nem kis munka lesz felvenni a kapcsolatot.
          Ha ezt is elsikerülne intézni, akkor szerintem sínre kerülne az ügy.
          Talán vannak itt páran, akik a kapcsolataikkal tudnának segíteni!
          Hajrá orosházi veteránbörze!
          Che kedvelte ezt.

Komment

Che!

A régióval kapcsolatban jegyezném meg, hogy például én mindig nézem mikor lesz már itt végre valami börze, ne már Kecskemétre kelljen menni. A szegedi börzén voltam vagy kétszer, de nagyon felidegesített a legutóbbi az a körülbelül egy is elmaradt...
            Che kedvelte ezt.

Komment

dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              én mindig nézem mikor lesz már itt végre valami börze, ne már Kecskemétre kelljen menni
              Nekem Orosháza jóval messzebb van mint Kecskemét, vagy Szeged, de ha összejönne Orosházán, akkor biztos, hogy elmennék.
              Che kedvelte ezt.

Komment

sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Talán vannak itt páran, akik a kapcsolataikkal tudnának segíteni!
                Tisztelt Che!
                Van valamilyen fejlemény a börzével kapcsolatban?
                Nekem úgy tűnik, hogy nem nagyon tolonganak a segíteni akarók!
                Lehet, hogy túlságosan optimista voltam.
                Remélem nem úgy van, ahogy az látszik a hozzászólások hiányából!
                Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 jún. 27, 20:16.
                Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X