Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ajkai veteránbörze

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ajkai veteránbörze

Sziasztok!

Ajkán élek és úgy látom a börzék többsége keleten van, a börzenaptárban csak ritkán szerepel dunántúli esemény!Szerintem felénk is érdekelne bennünket, "Veterán őrülteket" egy-egy ilyen börze, főként ha nem kéne elbumlizni 5-600 kilométert, hogy csodákat találjon az ember a kedvencéhez! Ha valaki tudna segíteni építő jellegű tanácsokkal, hogy mi kell egy börze megszervezéséhez, megpróbálnám össze terelni a környékbeli "Őrülteket" az AJKAI VETERÁNBÖRZÉRE!

Király lesz!?!?......segítsetek!
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

sziaElöször is egy jó reklám kell,szórólap vagy ilyesmi amivel fel lehet hivni a figyelmet a vet.börzére,hogy mindenki elhozhassa a vackát aztán kell egy hely amit a helyi önkormányzattal le kell zsirozni egy sportpálya vagy szabad ter Pl:az ajka vásárcsarnok vagy vasút áll megötti ter ahol vezetést oktatnak szoval egy üres placc,ezis kérdéses lehet kérnek e gubát a placcérrt ha igen akkor kell belépő....deha hire megy ekkor könyen beindul és hagyomány lehet belőle én sokat jártam börzékre árulni is csak odaáltam a kocsival kipakoltam és vártam,meg vásárolgattam.üdv laci
    -t5- kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X