Várunk minden veteránost, és nem veteránost,soltvadkerti Motor Múzeumunkba.Nyitva szombat 14-18-ig,vagy előre bejelentkezve 70/331-5009 20/9518-592.A belépés ingyenes.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Motor Múzeum Soltvadkert
Collapse
X
-
Már láttam interneten a múzeumot, gratulálok hozzá!
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTegnap megnyílt a motormúzeum, ide el kell mennünk!
[ATTACH=CONFIG]19852[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19853[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19854[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19855[/ATTACH] Zsákhengeres szivartankos, de ez mit jelent?
[ATTACH=CONFIG]19856[/ATTACH] Dongós! Itt a motorod
[ATTACH=CONFIG]19857[/ATTACH] És a legszebb motor!
További fényképek itt: https://www.facebook.com/golycsi/med...2702248&type=1
pasetta kedvelte ezt."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 1 like
Komment
-
Nagyon szép ez a múzeum, gratulálok a létrehozóinak!!!
Biztos, hogy el fogunk menni megnézni.
Én legnagyobb örömmel azokat a motorokat nézegettem a képeken, amik eredeti állapotban vannak. Ha az enyémek lennének, biztos nem nyúlnék hozzájuk, nem bánnám az itt-ott megkopott festéket, enyhe rozsdát...Ami motort nem napi közlekedésre szánnak, hanem kiállítási tárgynak, ott a rozsda eltávolításon, tisztításon, konzerváláson kívül vétek hozzányúlni!
(Nemsokára elkészül a 250-es Csepelem, ami kb. 2-3 roncsból, meg egyenként vásárolt alkatrészekből lett összerakva, rémes állapotban volt némelyik, ezért muszáj volt a friss fényezés, frissen krómozott dolgok, utángyártott alkatrészek, stb...Örülök neki, szép-szép, de valahogy hiányzik belőle az a fíling, amit az eredeti festésű motorok árasztanak...)Utoljára szerkesztve a következő által: Lemezjáték; 2014 ápr. 03, 10:05.
- 8 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz utolsó képen a kuli mellett az a kotlókergető nem semmi!
- 1 like
Komment
Komment