Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Fémcsiszoló műhelybe, ha a kezemben lesz megosztom a végeredményt, a helyet meg az árakat.
Ja, egyébként nagyon úgy tűnik, hogy felnit krómoztatni nem is érdemes, olyan árakat mondanak előkészítéssel együtt, hogy bőven több, mint az új...nem gondoltam volna.
Utoljára szerkesztve a következő által: demeter; 2012 szept. 17, 09:29.
Akkor, ha olyan motorod van, amihez nem tudsz szerezni utángyártott új felnit ,akkor mi a teendő ?
A kérdés , jogos, szerintem akkor maradna a régi vagy valami más megoldás. Esetleg maradna a régi és hajtanék a börzéken , míg nem találnék egy használható darabot.
demeter
A csiszolással nem a munka a gond, hanem hogy kivesz az anyagból, ami amúgy sem túl vastag. Aztán esetleg egyszer csak éppen a legg jobb pillanatban szétnyílik a felni.:-(((((
Túl azon,hogy tényleg nagyon jó,a videó,pontosan megfigyelhető a réz,nikkel,króm,technológiai sorrend,ami a korrekt krómozás alapvető feltétele.A videón feltételezhetően alumíniumot galvanizáltak,ami egy kissé más,mint a vas,de el kell ismerni,-gyönyörű munka.
A mi esetünkben,-"álmodik a nyomor",csak vágyaink lehetnek,az ilyen igényese elvégzett munka után.Azt azért jó lett volna látni,hogyan készítették elő a felületet,mert az sem lehet kispályás.
Uniós szabályok?? Ez a krómozó műhely az usában van és kanadában, honlapjuk: Gorilla Chrome ....
Mit lehetne még tenni az egészségesebb munkakörülményekért?? Szerintem ez egy nagyon korrekt és felszerelt stb. műhely, ennél jobban már nem lehet védekezni a káros anyagokkal szemben... Persze én sem dolgoznék ilyen helyen...
Azért ez marha messze van a szabályos , elszívós .....stb ,munkaterülettől .--ne csak nézzétek -halgassátok -az megmagyarázza miért ilyen szép a végtermék .De tényleg ez a frankó krómozás .
az USA meg a legnagyobb mocsadék --másban is --de a környezetvédelemben aztán meg nagyon !
Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 okt. 04, 06:42.
Komment