Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én pestre adtam be aug 26 án és pár napja hívtam őket még hozzá se kezdtek. 3 hétre ígérték de lesz belőle 6 szerintem
    You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Nekem most 1 hetet ígértek, de arra már végképp kíváncsi leszek.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Nekem most 1 hetet ígértek
        Most melyik műhelybe vitted ?

Komment

Fémcsiszoló műhelybe, ha a kezemben lesz megosztom a végeredményt, a helyet meg az árakat.

Ja, egyébként nagyon úgy tűnik, hogy felnit krómoztatni nem is érdemes, olyan árakat mondanak előkészítéssel együtt, hogy bőven több, mint az új...nem gondoltam volna.
          Utoljára szerkesztve a következő által: demeter; 2012 szept. 17, 09:29.

Komment

Felnit én nem krómoztatnám. Nem a krómmal van a baj , hanem az alá csiszolással.:-(((((

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Felnit én nem krómoztatnám. Nem a krómmal van a baj , hanem az alá csiszolással.:-(((((
              Akkor, ha olyan motorod van, amihez nem tudsz szerezni utángyártott új felnit ,akkor mi a teendő ?

Komment

Nyitod a pénztárcád és imádkozol hogy a pénzedért minőségi szolgáltatást kapj...

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Nekem megcsinálták volna a felnicsiszolást...egy 10-esért darabját... :O

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Akkor, ha olyan motorod van, amihez nem tudsz szerezni utángyártott új felnit ,akkor mi a teendő ?
                    A kérdés , jogos, szerintem akkor maradna a régi vagy valami más megoldás. Esetleg maradna a régi és hajtanék a börzéken , míg nem találnék egy használható darabot.

demeter
                    A csiszolással nem a munka a gond, hanem hogy kivesz az anyagból, ami amúgy sem túl vastag. Aztán esetleg egyszer csak éppen a legg jobb pillanatban szétnyílik a felni.:-(((((
                    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Chrome Plating Process - www.gorillachrome.com - Plating Dept - YouTube
                      kz400kltd, TZ és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Nem semmi ez a videó, köszönjük!

Komment

Szervusztok!

Túl azon,hogy tényleg nagyon jó,a videó,pontosan megfigyelhető a réz,nikkel,króm,technológiai sorrend,ami a korrekt krómozás alapvető feltétele.A videón feltételezhetően alumíniumot galvanizáltak,ami egy kissé más,mint a vas,de el kell ismerni,-gyönyörű munka.

A mi esetünkben,-"álmodik a nyomor",csak vágyaink lehetnek,az ilyen igényese elvégzett munka után.Azt azért jó lett volna látni,hogyan készítették elő a felületet,mert az sem lehet kispályás.

Üdvözlettel:Che
                          soveny kedvelte ezt.

Komment

Minden esetre, egészséges munkakörülmények között dolgoznak ! Vagy itt nem ismerik az Uniós szabályokat

Komment

Uniós szabályok?? Ez a krómozó műhely az usában van és kanadában, honlapjuk: Gorilla Chrome ....
                              Mit lehetne még tenni az egészségesebb munkakörülményekért?? Szerintem ez egy nagyon korrekt és felszerelt stb. műhely, ennél jobban már nem lehet védekezni a káros anyagokkal szemben... Persze én sem dolgoznék ilyen helyen...

Komment

Azért ez marha messze van a szabályos , elszívós .....stb ,munkaterülettől .--ne csak nézzétek -halgassátok -az megmagyarázza miért ilyen szép a végtermék .De tényleg ez a frankó krómozás .

az USA meg a legnagyobb mocsadék --másban is --de a környezetvédelemben aztán meg nagyon !
                                Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 okt. 04, 06:42.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information