Ha már szóba került a festékkeverés 10 éve napi nyolc órában ezt csinálom.Pár száz négyzetmétert azért már lefújtam és jeleztem , hogy fémipari festésben nem vagyok profi bár jó pár motort lefújkáltam már (magasfényűeket is)
Majd dobok fel pár képet,ha érdekel.Egyébiránt zongorakészítő az eredeti szakmám ebből kifolyólag fordultam a fényezés irányába is.(Mert aranyért csinálták a poliészterezést).Meg gondoltam , ha tudok kézifűrésszel vágni egy 2 mm-es csíkot másfél méter hosszban akkor talán meg tudnám tanulni a csíkozást is.Az sem ment elsőre meg még tizedikre sem , de ma már megtudom csinálni.Az ilyen fémipari festésben meg van segítségem , akinél hét kabin áll egymás mellett és a porschétól az amg-ig sok helyre beszállít festett cuccokat mondjuk 10 éve.Nekem szívesen segít mindig , a kényesebb cuccokat nála fújom le magamnak pl. Meg ha már van minimum félmillió értékben festőszerszámom(pisztolyok, kompresszor ,nagynyomású pumpa)gondoltam kipróbálnék egy egyszerűbb beugler csíkhúzót is.Ha nem tetszik eladom.
Nem én fogom készíteni,elviszem egy címfestő bácsihoz.A piros már elkészült.Az aranyat nekem kell beszerezni.Vagy tudnak készíteni egyáltalán ilyen színt festékboltban egy keveset?

.
Komment