Közlemény

Collapse
No announcement yet.

350-es Jawa főtengely felújítás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tisztelt Cooter! Nem akarok én senkit sem védelmezni de azért nem így néz ki ez a dolog. Főtengelyt felújítani mely spéci is nem sokan tudnak. Az csak egy dolog,hogy szét és össze préselik avval még nem csináltak semmit.Nem tudom hány főtengelyt újítottál már fel? és milyen sikerrel a szavaidat olvasva csak homályos ismereteid vannak a szakmai részével. Bocs nem bántani akarlak csak valahogy nem szokványos a hozzászólásod.

Komment

Nem tudom hány főtengelyt újítottál már fel?
      Hát már egy jó párat.
      és milyen sikerrel
      Ha az sikernek számít h kb 10 éve foglalkozom ezzel főállásban és egyet sem hoztak vissza garanciális javításra eddig akkor talán nem hiába dolgoztam.
      szavaidat olvasva csak homályos ismereteid vannak a szakmai részével.
      Ha Kisnánán jársz szívesen látlak a műhelyünkben
      Látom orosházi vagy,ha ismered Nóbik Sanyi bácsit és találkozol vele mond neki h üdvözli Donát Kisnánáról !
      ptm004 és sepy kedvelte ezt.

Komment

Ismerem Sanyit hisz Ő tényleg egy autós és motoros család tagja. Ismeretségünk több évtizedes hisz én is a szakmában dolgoztam 1974-től csak én kasznisként ettem a rozsdát. Bocs de én az írásodból lekicsinylően vettem ki a szakmai részt és ezért lett a hangos véleményem.Sok amatőr ember nézi le a szakmai hozzáértést mely a mai életben egyre kevésbé tanulható meg hiszen lassan nem lesz kitől.Ez alól kivétel ki egy hosszú évtizedek óta működő műhelyben nő fel az tényleg rendelkezik olyan ismeretekkel melyek még az iskolában sem tanulhatók meg.Ha találkozok Sanyival átadom üdvözleted.Üdv. Sepy.
        joker és Cooter kedvelte ezt.

Komment

Cooter,---akkor ennek fényében ,hogy lehet azt tanácsolni --akárhol ,akárki akinek van egy prése ?

Ha most viccelni akarnék , akkor ebből arra lehet gondolni , hogy amit csinálsz ----azt akárki akárhol ugyan úgy

azért ezt nem hinném ,hogy így lenne.
          bazsimoci kedvelte ezt.

Komment

akkor ennek fényében ,hogy lehet azt tanácsolni --akárhol ,akárki akinek van egy prése ?
            Hol írtam én ilyet kedves Bélám?? Azt írtam hogy bármely GÉPMŰHELY képes rá !! Csak a centírozást ellenőrizze le mert azzal egyik GÉPMŰHELY sem szeret sokat bíbelődni.
            ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Ha Kisnánán jársz szívesen látlak a műhelyünkben
              Te (vagyis faterod) vagy aki az öreg Hd-ket, Indian-okat újítja fel?
              sepy kedvelte ezt.

Komment

Igen , most újra betüről betüre , elolvastalak ---és ha másképp tesszük azt a fránya hangsúlyt --akkor tényleg igaz amit mondasz .
                Cooter kedvelte ezt.

Komment

Te (vagyis faterod) vagy aki az öreg Hd-ket, Indian-okat újítja fel?
                  Igen,ezek a gépek a fő profiljaink,de én azért Pannóniázok is egy kicsit
                  ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Pannóniázok is egy kicsit
                    azt nem tudtam a Toti meg Maci komámnak már csináltatok ezt-azt, a Kisnána onnan maradt meg.

Komment

Ha már a 350-es Jawa főtengely a téma,nem tudja véletlenül valaki hogy a Velorex Dinasterter forgórészét milyen emelkedésű csavarral lehet lehúzni?? Az átmérőt 14-esnek mértem de a normál M 14 es nem jó bele és a menetfésűm se ér be odáig...

Komment

Én nem bontottam szét az enyémet még megvolt, de úgy gondolom sűrű menetes lehet a rőgzítés miatt is. M14x1?, ez egy tipp. Nekem nagyon gyanús az az M14-es méret nagyon nagynak tűnik átmérőre.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2014 szept. 13, 15:28. Oka: Bővítés.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X