Tisztelt Cooter! Nem akarok én senkit sem védelmezni de azért nem így néz ki ez a dolog. Főtengelyt felújítani mely spéci is nem sokan tudnak. Az csak egy dolog,hogy szét és össze préselik avval még nem csináltak semmit.Nem tudom hány főtengelyt újítottál már fel? és milyen sikerrel a szavaidat olvasva csak homályos ismereteid vannak a szakmai részével. Bocs nem bántani akarlak csak valahogy nem szokványos a hozzászólásod.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
350-es Jawa főtengely felújítás
Collapse
X
-
Nem tudom hány főtengelyt újítottál már fel?
és milyen sikerrel
szavaidat olvasva csak homályos ismereteid vannak a szakmai részével.
Látom orosházi vagy,ha ismered Nóbik Sanyi bácsit és találkozol vele mond neki h üdvözli Donát Kisnánáról !
- 2 likes
Komment
-
Ismerem Sanyit hisz Ő tényleg egy autós és motoros család tagja. Ismeretségünk több évtizedes hisz én is a szakmában dolgoztam 1974-től csak én kasznisként ettem a rozsdát. Bocs de én az írásodból lekicsinylően vettem ki a szakmai részt és ezért lett a hangos véleményem.Sok amatőr ember nézi le a szakmai hozzáértést mely a mai életben egyre kevésbé tanulható meg hiszen lassan nem lesz kitől.Ez alól kivétel ki egy hosszú évtizedek óta működő műhelyben nő fel az tényleg rendelkezik olyan ismeretekkel melyek még az iskolában sem tanulhatók meg.Ha találkozok Sanyival átadom üdvözleted.Üdv. Sepy.
- 2 likes
Komment
Komment