Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kárpitos szakemberek
Collapse
X
-
ApaE
-
ApaE!
Azt már kinyomoztam, hogy Attila a Markazi és Gábor a Sződligeti.Az Attilának meg van a telszáma( még nem vette fel).A Gábort nem jegyzi a tudakozó!
Ha közben olyan Valaki is olvassa e sorokat aki tudja az elérhetőségeit, segítsen!!!!!!!!!!!!!!!
KösziA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
ApaE
-
Köszönöm ApaE, a segítséget, a Gábor válaszolt, képet küldött a szettről, árát is közölte, korrekt szakinak találom !
Holnap boltolunk!
--- Ez még eszembe jutott: ---
Köszönöm motorkami Neked is, mégis te már"Öreg" motoros Vagy!
--- Ez még eszembe jutott: ---
Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2011 ápr. 04, 22:36.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
Szervusz!
Szerintem érdemes lenne bőrdíszművessel is felvenned a kapcsolatot ebben a kérdésben.
üdv, Odin
szerk.: TLF65: megkérhetnélek egy szivességre? Megkérdeznéd nekem hogy a markazi mester mennyiért csinálna meg egy TL nyerget. Nem műbőr burkolatot szeretnék rá, hanem az eredeti sötét barna bőr, fehér kéderrel. Segítségedet előre is köszönöm.Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2012 aug. 28, 08:52.
Komment
-
jampi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMiskolci kárpitos jó? Én itt húzattam át a Jawa ülését, nagyon korrekt áron és jó minőségben.
Komment
Komment