Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lakatos szakemberek.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Lakatos szakemberek.

Sziasztok! Gondoltam inditom ezt a témát, mert elvétve van néhány szaki kiírva, de egybegyűjtve nincs. Biztos már sokan voltak úgy, hogy kellet a 2, 3 vagy 4 kerekűéhez alkatrész-idom pótlása miatt. Mellesleg nekem is nagy szükségem lenne megbízható lakatosra oldalkocsi ügyben. Tehát bárki aki tud, látott vagy halott ilyen mesteremberről, az kérem ossza meg velünk.

Milyen oldalkocsid van? Az én Duna 1esemet Gyálra vittem egy szakihoz, aki elvileg szépen megcsinálja. A héten lesz kész, pár repedést javít ki. Nagy, jól felszerelt műhelye van sok profi cuccal.

Komment

Stoye Superelatik. Az alja van oda és az ajtón minden ami nem alu. Itt minden újra kell gyártani, mert a rozsda megette.

Komment

Üdv Mindenkinek! Ajánlom budapesti lakatos ismerősömet, aki az édesapjával dolgozik az ügyfelek nagy elégedettségére:Kun Tibor 06 70 528-8645.

Komment

Üdv Mindenkinek! Ajánlom budapesti lakatos ismerősömet, aki az édesapjával dolgozik az ügyfelek nagy elégedettségére:Kun Tibor 06 70 528-8645.
          Köszönjük az ajánlást! Ő egyébként te vagy? (lakatosbudapest->lakatosbudapest.hupont.hu)
          és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Köszönjük az ajánlást!
            Nekem is van egy ismerősöm Miskolcon !
            -t5- és sepy kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Nekem is van egy ismerősöm Miskolcon !
              ...........és Nálad jobban nem ismeri senki!
              sepy, mir-mur és kedvelte ezt.
              A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

-t5-, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X