Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Autókat restaurálok,aluminiumot heggesztek,AWI géppel

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Autókat restaurálok,aluminiumot heggesztek,AWI géppel

takiferkó vagyok,mindennemü lemezrestaurálást,épitést készitést,sárvédők,ajtók,doblemezek,benzintankok,készitését vállalom,akár aluminiumbol is.200A-es AWI géppel aluminiumot heggesztek.itt el értek 06205442085 ha tudok szivssen rendelkezésére állok mindenkinek.
    Utoljára szerkesztve a következő által: takiferkó; 2010 dec. 01, 12:26. Oka: telefon szám megadása
    kedvelte ezt.

Szia!

Esetleg egy vashenger két apró bordájának a pótlásában tudnál segíteni? Van donorhenger, amiről szépen le lehet ugyanazokat vágni és áthegeszteni.. könnyen hozzáférhető helyen van a hiba

Sztem nagyon apró művelet, gyors dolog, ha csak úgy találomra egy árat tudnál mondani az se lenne rossz

Üdv
    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Üdvözletem. engem az érdekelne,hogy van egy torony merevítőm. Azt kéne szét vágni és bele toldani egy csavaros megoldást. Amivel tudom állítani a merevséget,és ha szerelni kell akkor a csavar oldásával könnyen hozzá férnék. Ez meg oldható lenne?? Köszi a választ. Üdv Attila

Komment

megadtam a tel. számomat hivj fel,köszönöm.
        Utoljára szerkesztve a következő által: takiferkó; 2010 dec. 01, 12:37.

Komment

-- HÚÚÚÚ Bocs - csak el felejtettem a kérdésemet.. Ki írtam a számod. Hívni foglak.. És 1000 bocs... Pedig nekem lenne fontos...

Komment

Mikor kapok már valami anyagot? Kezd a bizalma meggyengülni?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X