Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Eicher kuplung

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

  Eicher kuplung

  Üdv.Van nálam javításon egy Eicher 342s traktor,többek között kupungozás is.Az a legfőbb gond,hogy a menetelő tárcsa kiemelő karok nagyon elkoptak.Kerestünk a neten,külön sehol nem találtunk,külföldön sem,csak komplett szettet.Granit-nál 350000 Ft,volt.2 nap mulva már +20%!Az egy kicsit sok.Az a kérdésem,van-e szakember vagy műhely,ahol javítanák,vagy lehet-e kapni külön karokat,csak én nem találtam meg.A karok csapja is elkopott(még gyári a kuplung is,szimeringes a főtengely,szóval meg voltak szorulva a karok is)tehát a csapokat is cserélni kell.Nem egyszerű,de hátha itt tud valaki műhelyt,ahol javítanák a szerkezetet.

  #2
  Én ezt felhegeszteném és átköszörülném,a tengelyeket acélcsavarból esztergáltra cserélném és újra kezdhetné a pályafutását !
  pasetta és Kopasz 1 kedvelte ezt.
  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

  Komment


   #3
   Gondoltam én is a felhegesztésre,de nem kellene utókezelni?Meg ahhoz kellene valami minta is,az meg nincs.A csapokat is legelább felületi edzésben kellene részesíteni.Ilyen felszerelésem még nincs.

   Komment


    #4
    Van direkt élkefém elektróda:ami alapból kemény felületet ad.A kopás ívét le kel rajzolni,és felhegesztés után egyforma magasra és ahhoz a rajzhoz munkálni....25-%-az értelmi szerzőnek....
    pasetta, movisz és Titus kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


     #5
     Köszönöm.Utolsó infó szerint lesz másik szett kar.Meglátjuk januárban,mi lesz.
     pasetta és mátéapu kedvelte ezt.

     Komment


      #6
      Felhegesztés és köszörülés ügyben https://veteran.forum.hu/member/17070-maradona67 tagtárshoz fordulnék
      netán felvenni a kapcsolatot ezzel a szakértővel tanácsért
      http://joachim-schmiede.de/
      mátéapu, pasetta és movisz kedvelte ezt.

      Komment


       #7
       Köszönöm,utánanézek.

       Komment

       Ugrás az oldal tetejére
       Working...
       X