Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Idős autók szervizelése, javítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Idős autók szervizelése, javítása

Sziasztok!
    Azon gondolkoztam a minap, hogy vajon van-e az országban olyan műhely, ahol az idős járgányok mindennapos szervizelését, karbantartását, esetleges javítását végzik. Nem felújító műhelyekre gondolok, mert olyan tudom, hogy "sok" van, és nem is azokra a szervizekre ahol nagy szájhúzással, elvállalják a munkát, majd össze kókányolják. Mert ilyen is van tudom.
    Olyanoknak lenne ez jó, akik megvásárolnak egy járművet akár nosztalgiából is, de a mindennapos karbantartásuk gondot jelent számukra, viszont szeretnék ha a gépük szakértők keze között lenne.

Szedj össze vagy száz tulajt aki hajlandó lizinget fizetni a karbantartásra egyből lesz vállalkozó!
    Addig pedig keress egy márkatársat és haverkodj le vele és lehet segiteni fog néhány sör mellet rendben tartani az autódat.
    korompaiistvan kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Nem az én autómról van szó. De lehet h igazad van, pénz beszél. Csupán a véleményetekre lennék kíváncsi, h nálunk menne egy ilyen vállalkozás, lenne-e rá kereslet. Mert a találkozós tapasztalatom, hogy van egy elég széles réteg, akinek pénze van, de szaktudása kevesebb. Ez NEM baj, nem ezért írom, a veteránozás mindenkié, nem csak szakembereké!

Komment

Aki épitteti az autóját az a szervizt is biztosan ugyanott kéri.ez egy bizonyos garancia is.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

És egy kintről megvett kész autó?

Komment

Itt az alkalom válald be!

Komment

Az én tapasztalatom sajnos nem túl rózsás,ebben a témában! Budapesten dolgozom egy márkafüggetlen szervízben. Mi szívesen szervizelnénk(ünk) öreg járgányokat is,csak az a baj,hogy ezek gazdái általában a kevés pénzű emberek. Ezért is van öreg járgányuk... Nyilván ez nem általánosítható,de az én tapasztalatom szerint ezekből van több.(és itt nem a veteránokra gondolok) Azt még tudni kell,hogy utcára 5000.-ft a rezsióradíjunk. Ettől már dobnak egy hátast,az alkatrész áraktól,nem különben! Ezért két verzió a lehetséges,vagy nem szervízelteti és megy,amíg ki nem esik a kereke,vagy elviszi egy "ócsó Jánoshoz",akinek szlogenje: "enyi pénzért jó lesz így is". Egyszóval,a mai helyzetben nincs rá igazán igény! (szerintem)

lTommyl eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              akik megvásárolnak egy járművet akár nosztalgiából is, de a mindennapos karbantartásuk gondot jelent számukra,
              Nyilván te nem anyagilag gondoltad,de sajnos azért jelent gondot....

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X