Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Zsiguli lakatolás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Zsiguli lakatolás

Keresek , egy 1200 as lakatolásában jártas szakit aki teljessen körbe , új elemekkel, k-b küszöb ..stb . Én adom az összes cuccot . A kocsit kívül belül csontra kiürítem -futóműveket is . Viszont ennek fényében szeretnék egy korrekt szép,jó munkát .

Ha valakit érdekel a dolog ,kérem írjon privátban tel. számot, hívom .

Üdv! Nekem van egy jó lakatos ismerősöm aki csinálta a BMW-met,és van ezeröcsim csak még gyüjtögettem az alkatrészeket hozzá így még nem vittem el az autót hozzá de nyugodt szívvel tudom ajánlani.Nem tudom ,hogy Szolnok megyébe elakarod-e egyáltalán szállítani Mezőtúron van a mester.Ha érdekel szóljál,akkor elküldöm a telefon számát?

Komment

köszönöm , de osztottunk szoroztunk és vettünk egy 65 000km est 1 kéz ,eredet fény , gyönyörü belső , és csak néhány apróbb hiba . Ez a jobb megoldás és sokkal olcsóbb is . Csak a megszokás -ocsólegyenaztánmegcsinájjjjukk . De szerencsére győzőtt a józan ész .

Viszont az alérhetősége érdekel mert jó ha van talonban egy jó szaki .
      sepy, sinter és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

joker, Ha jól értem,már nincs szükséged szakira!?? Én szívesen ajánlkozom ilyen munkákra,mert főként zsigulik foltozásával töltöttem az első két szakmai évem,íly módon úgy vélem elég tapasztalatot gyűjtöttem a zsigulik fenekét illetően is. Egy gondom van csak,az élet úgy hozta,hogy nincs saját műhelyem. CO hegesztőm és kézi szerszámaim vannak.....
        Persze nyáron kevés a szabad időm,de ha télre lehet időzíteni és van egy garázs,akkor én tudok vállalni hasonló munkákat bárkinek!

Üdv;Zsolt
        sepy, korompaiistvan és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X