Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómhatású festés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Krómhatású festés

A Veterán járművek krómozása témában, lassan eljutottunk a krómhatású festékekig, ezért gondoltam nyitok egy külön témát ennek a technológiának is.

Régebben (a sok kudarc következményeként) én is érdeklődtem „a festékes” megoldások után. Egyrészt valóban ezek dekorációs célra valók, de nyílván tökéletesedik ez a technológia is. Sajnos nem találtam meg a linket, de egyik Ural-os kollégám hívta fel a figyelmem arra az eljárásra, amit a gyakorlatban buszok-on is alkalmaznak. Nyílván igénybe vannak véve, többet ki kell bírniuk, mint a fürdőszobai szerelvényeknek. De a minőségi eljárás nyílván drágává teszi ezt is, tehát én arra jutottam, hogy fémre nem érdemes alkalmaznom, műanyag alkatrészeim pedig nincsenek.

Click image for larger version

Name:	rsz_1.jpg
Views:	1
Size:	97.0 KB
ID:	153317Itt egy hasonló link, hogy miről gagyogok:
    www.chromedesign.hu

Idézet, az oldalról:

„Ugyanakkor fontos, hogy tudja, ez is csak egy festék, így ne várjunk töle többet, mint egy komolyabb autófestéktöl. A technológiából adódóan ez csak diszitő krómozás, ezért a nagy mechanikai hatásoknak kitett autó és motor külső alkatrészekre, garanciát nem tudunk vállalni!”
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Én már ezen a honlapon túljutottam. És az árakat megnézted ?? Ott van ahol az igazi ! Sőt !! megkockáztatom hogy drágább. Azért egy kicsit furcsa, hogy egy kilincs többe kerül mint a galvánsystems-nél egy telószár.
    Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2011 márc. 21, 17:00.

Komment

Sziasztok!! Én megpróbáltam megvásárolni a technológiát és a veteránosoknak festeni..de sajna 2,5 milliót kértek az alap készletért..hmmmm...ez nekem sok volt sajnos,talán később majd olcsóbban megvehető lesz.

Komment

Vagy te is kitalálod a dolgot , hogy is működik ez a dolog. Tényleg szép az elején, de ha kap egy két napsütést, vizet ??? csak kidobott pénz. vagy a falra kiteszük és gyönyörködünk benne, ..
        motorkami kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X