Közlemény

Collapse
No announcement yet.

BAMAG Kutatási és Fejlesztési Központ Nyíregyháza

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

BAMAG Kutatási és Fejlesztési Központ Nyíregyháza

Van egy örökséged, esetleg egy életen át melletted álló hű társad és kötnek hozzá az emlékek?
    Legyen az autó vagy motor a BAMAG restaurálja!
    Igény szerint referencia bemutatása mellett vállalunk minden veterán illetve egyedi építésű járművet.

Click image for larger version

Name:	bamag.jpg
Views:	2
Size:	196.8 KB
ID:	157421

Kedves BAMAG kutatási és .........!

Megnéztem az általatok feltöltött képeket és elismerésem.Úgy gondolom,hogy szívesen tanul a fórum összes tagja,egy kiforrott jó csapattól és szívesen vesz minden jó tanácsot és ötletet,amely a kétkezi "bütykölős-srófolós"veteránost segíti,mely által hasonló szintű munkákat tud publikálni,mint az általatok bemutatottak,-azonban a fórum nem a reklám oldala,tehát azt más oldalakon kellene teríteni!

Üdvözlettel:Che
    UK, CZsolti és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Kedves Che!
      Köszönjük az elismerést! Azt hittem a fórum eme része arról szól ha valakinek kell valami azt megoldjuk. Nem gondolom, hogy attól h valaki számlát is tud adni veterános, bartelező körből már ki kellene fogni. 5 évre előre van munkánk. Nincs szükségünk reklámra, csupán felraktam a plakátot ha valakinek kell segítünk.
      CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Figyelem figyelem!!!!
        Lemezzel, vassal dolgozni tudó szigorúan nem "elemösszeállító" karosszéria lakatost keresünk Nyíregyházán és környékén!
        Amennyiben precíz és termelékeny vagy, nem okoz gondot a lemezek tükörben történő hegesztése, megmunkálása, elhívatott vagy a veterán autók iránt, úgy téged keresünk.
        Info:
        krajecz.jozsef@magisz.hu
        06704500815

Komment

Ezt légyszi a Veterán aprón hirdesd! Itt csak lelkes rajongók vannak. Akit meg ismerek és ajánlanám jó szívvel az orosházi és szintén czetkás.
          mátéapu, BAMAG és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Ok, bocsi. Köszönöm!
            mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Kösz ha esetlegesen ez én lennék de már visszavonultam.Bár nagyon szerettem és minden munkát szakmai kihívásnak vettem.Mikor az "Orosz" vagy a Vizsgabiztos nem vette észre,hogy lecseréltem az elemeket vagy az autó teljes elejét tűzfalastól. PL. Lada. Igaz 74-2000-ig láttam és csináltam pár referencia munkát."A legjobb reklám a munkád" ez sajna manapság egyre kevesebb helyen van így.A másik pedig anélkül,hogy bárkit megbántanák nem az" elemcserés" kasztnizás -ban rejlik a szakma szépsége .
              CZsolti és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X