Közlemény
Collapse
No announcement yet.
BAMAG Kutatási és Fejlesztési Központ Nyíregyháza
Collapse
X
-
Kedves BAMAG kutatási és .........!
Megnéztem az általatok feltöltött képeket és elismerésem.Úgy gondolom,hogy szívesen tanul a fórum összes tagja,egy kiforrott jó csapattól és szívesen vesz minden jó tanácsot és ötletet,amely a kétkezi "bütykölős-srófolós"veteránost segíti,mely által hasonló szintű munkákat tud publikálni,mint az általatok bemutatottak,-azonban a fórum nem a reklám oldala,tehát azt más oldalakon kellene teríteni!
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
-
Kedves Che!
Köszönjük az elismerést! Azt hittem a fórum eme része arról szól ha valakinek kell valami azt megoldjuk. Nem gondolom, hogy attól h valaki számlát is tud adni veterános, bartelező körből már ki kellene fogni. 5 évre előre van munkánk. Nincs szükségünk reklámra, csupán felraktam a plakátot ha valakinek kell segítünk.CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Figyelem figyelem!!!!
Lemezzel, vassal dolgozni tudó szigorúan nem "elemösszeállító" karosszéria lakatost keresünk Nyíregyházán és környékén!
Amennyiben precíz és termelékeny vagy, nem okoz gondot a lemezek tükörben történő hegesztése, megmunkálása, elhívatott vagy a veterán autók iránt, úgy téged keresünk.
Info:
krajecz.jozsef@magisz.hu
06704500815
Komment
-
Kösz ha esetlegesen ez én lennék de már visszavonultam.Bár nagyon szerettem és minden munkát szakmai kihívásnak vettem.Mikor az "Orosz" vagy a Vizsgabiztos nem vette észre,hogy lecseréltem az elemeket vagy az autó teljes elejét tűzfalastól. PL. Lada. Igaz 74-2000-ig láttam és csináltam pár referencia munkát."A legjobb reklám a munkád" ez sajna manapság egyre kevesebb helyen van így.A másik pedig anélkül,hogy bárkit megbántanák nem az" elemcserés" kasztnizás -ban rejlik a szakma szépsége .
- 2 likes
Komment
Komment