Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Csepel blokk évjárati beazonosítása.
Collapse
X
-
Itt a motor szám: 20320
A motorszám a henger alatt bal oldalon,elöl van.Ha nincs:vagy lereszelték vagy pót-motor.
Az hátulról három szám a sorszám,előtte hónap,és azelőtt az év.Azért írom így mert ki-kell gógyizni,hogy egy vagy kétjegyű szám a hónap és az év.Lemezjáték és Titus kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
-
Majd csinálok róla fotókat,és fel rakatom ide.
De egyébként nem néztem be,mert a blokk közép feleken 2 x szerepel ez a szám.
És a blokk 100 %-ban Csepel.
Olyan ember ( haver ) látta, aki szinte napi szinten szerel és rak össze Csepel motorokat.
Csak a számok évjárati beazonosítását ő sem tudja, nem ért hozzá.
Komment
-
napi szinten szerel és rak össze Csepel motorokat.ő sem tudja, nem ért hozzá.
Fénykép viszont tényleg jó lenne mert az sokmindent elárulna.Lemezjáték, Titus és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
Egy kicsit elnézted ez szerintem blokk párosítószám.
a blokk közép feleken 2 x szerepel ez a szám.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2015 dec. 11, 22:05.sinter és Lemezjáték kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
És itt van a blokk nyak szám: 6 / 5 és alatta még szerepel 1040 .
A számok: év:1956
hónap:5
sorozatszám:1040...........De tudtommal ennek,háromjegyűnek kellene lennie!?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
D-Csepel blokkról beszélünk Urak!
De tudtommal ennek,háromjegyűnek kellene lennie!?"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
Komment
-
Öreg,nem tudom honnét veszi azt hogy a tk profilom sem változott az évek alatt?
Nem is tudja hogy-hogy is nézzek ki!
Amúgy,mint mint régi tag tudhatnád itt : tegeződünk!Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2015 dec. 15, 21:32."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 9 likes
Komment
Komment