LC 9246 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
Szia!
Szabó Bt. Fémcsiszolás-galvanizálás-nikkelezés-rezezés-krómozás - Főoldal - Szabó Bt. Fémcsiszolás-galvanizálás-nikkelezés-rezezés-krómozás nem tudom, lehet-e berakni linket, de ez az.
A hozzászólás óta kétszer voltam krómoztatni és egyszer sárga horganyért, jók lettek. A krómnál nem vártam csodát, mert 50 éves rozsdás vasakról van szó, de elég szépek lettek.
Amit még kb másfél-két éve csináltattam, azok azóta is szépek, nem sárgult, nem pattogott fel, a horganyok is hibátlanok.
- 2 likes
Komment
-
Hát ez itt van Gyömrőn!trainmodeller eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzabó Bt.
A táblájukat már láttam,de még nem voltam náluk.Ezek szerint egy ajánlásuk már van.
Komment
-
http://szembenaforgalommal.freeblog....213_140038.jpg a képről a lökhárító krómbabái amik legutóbb náluk jártak.
http://szembenaforgalommal.freeblog....213_140056.jpg
Elég lepusztultak voltak. Csodákat nem tudnak ők sem! Az egyik kilyukadt csiszolás közben, elvitték behegeszteni, egy héttel később került vissza mint a többi. Én látom a hibát mindegyiken, de elsőre, talán másodikra sem vennéd észre, csak ha közelről vizsgálod át. 1000 Ft/db áron krómozták újra a négy babát.baxy1 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Megjöttek a fecskék?Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseúgy tűnik végre-valahára itt a TAVASZ!Zsolt27 kedvelte ezt.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
Hol csinálták, és ha publikus mennyi volt az annyi ?Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegérkeztek az alkatrészek a krómozó üzemből
Komment
-
Üdv.
Régen írtam már ide......
Úgy néz ki hogy felszabadul egy kis munkaidőm, ezért megint tudok vállalni krómozást, polírozást.
Remélem nem gond ha belinkelem az elérhetőségemet. Ha igen akkor légyszi töröljétek.
Polírozás-Krómozás
Komment
-
Köszönjük a lehetőséget, de azt gondolom, hogy mindenkit leginkább az ár-érték arány érdekel. Mit kapunk, hol, és mennyiért.M.Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePolírozás-Krómozás
soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Üdv.
Néhány ár Pannonia alkatrészekkel:
Kipufogó könyök 3500-4000/db
Kipufogó dob 8000.-/db
Kormány 3500/db
berugó-váltó-kormány kezelőkarok 1500/db
Teleszkóp pohár 1500.-/db
Első teleszkóp szár 3500.-/db
Felni 12000/db (Közepe is kicsiszolva!)
Alu polír:
Fékagy, fékfedél 1500-2500/db
blokk dekni 1500-2500/db
Rezezve nincs, viszont becsületesen van rajta nikkel. Kb 8 éve dolgozom ezzel a krómozóval még nem igazán volt minőségi panasz,de ha mégis előfordul vállalom a garanciát. Azt hiszem egy pár embernek dolgoztam már itt a fórumon.
M. ZoltánOdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment

Komment