Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• Tequila
    replied
    Mostanában készülök egy Csepel kerékpár, és egy Berva alkatrészeit krómoztatni. Lakhelyemből adódóan Edelényen kívül más nem nagyon jön számításba. Elviszem személyesen, talán felhívhatom a figyelmüket egy-két dologra. Így nem vernek át(?) Relatíve olcsóak, és van olyan jó a végeredmény, mint máshol. EZ AZONBAN A HOZOTT ANYAG ÁLLAPOTÁTÓL FÜGG! Nincs fémcsiszolóm, és időm sem makulátlan alkatrészeket előcsiszolni. Egy általuk krómozott Trophy-t három szezon óta HASZNÁLOK. Itt-ott vakrozsdás, és nagyítóval lehet találnék lepattant krómot is, de kit érdekel?
    Nem vitrinmotor. A többi száraz helyen áll, kinő a szakállam mire átrozsdásodik a króm.
    Megjegyzem, a Jawamhoz eredeti cseh kipufogógarnitúrát vettem. Nincs két éve, de már válik le a lazúr róla.

Leave a comment:

• TUZI
    replied
    ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha viszont ez számít, akkor nem érné meg inkább tisztességes munkát végezni? Akkor dőlne a munka rendesen ...

Na de mikor??? Itt az számít hogy azonnal, letudjuk nyúlni a lóvét. Holnap le van sz@rva.
    De ezt Te is tudod, itt élsz Te is ebben az országban.:-((((((

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied

Leave a comment:

• LC 9246
    replied
    Szerinted valtozik valami ettol?Masold be ide!En megmondom neked amit lathattunk ezeken a kepeken az nem a te anyag hibad lehet van kozte olyan is na de a sztenderedre ne akarjak mar raeroltetni !

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem küldd el nekik a fórum megfelelő linkjét a reklamáció mellé
    Megtettem, vajon bemásolhatom ide a levelet?

Leave a comment:

• UK
    replied
    Magyarországon sajnos még mindig dívik a silány munka és a kimagyarázás. Szerintem küldd el nekik a fórum megfelelő linkjét a reklamáció mellé és, hogy a továbbiakban is folytatod a beszámolót. Más nem segít. Olyan, hogy fenyegetek a NAV-val meg a fogyasztóvédelemmel, az esélytelen. Viszont azt hiszem már így is elég negatív reklámot kaptak. Maximum nem vállalnak több veterán motor krómozást, hisz úgyse éri meg nekik. Isten hozott itthon.

Csak egyszer érném meg, hogy valaki beismeri, ha hibázott vagy rosszul csinált meg valamit.

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    Igen, a csiszolást még itt Debrecenben is meg tudtam volna oldani, és akkor nincs mellé duma, mert nekik csak ez a dolguk. A krómozónak meg a krómozás. Szóval akkor azt mondod hogy "ilyen jó lesz az a parasztnak" című műsor volt?

Valaki írja már meg privátba hogy mégis hogy nézzen ki a dolog. Telefonon letereltek a csába. Vagy ha felviszem pestre, van aki ráér egy kis reklamálásra?

Nem arról van szó hogy ne tudnám elmondani hogy ez sz@r, hanem hogy nem értek a területhez és szakmailag megmagyarázzák hogy ez miért sz@r.
    Utoljára szerkesztve a következő által: Aries88; 2012 nov. 02, 12:47.

Leave a comment:

• LC 9246
    replied
    Udv mindenkinek!

En most is azt mondom eloszor sajat magunknak kell elvinni csiszoltatni az alkatreszeket mert ok nem fogjak felcsiszolni jol!
    Itt nem a krommal van a gond hanem $zar a csiszolas es aki nem sajat maga jar utana a csiszoltatasnak akkor sajna megeshet ez a problema (HIDJETEK MAR EL)!!!!!
    Figyelj Aries88 igaza van a fiuknak ezeket az alaktreszeket meg drotkefevel sem csiszoltak szerintem elfeletkeztek a dolgaidrol es mikor megtalahatak akkor hirtelem megmartottak kromban gondoltak messzirol jott ugy se fogja vissza kuldeni mert az draga es maceras !!!!
    Mast nem lehet ajanlani hatarozott telefon es kuld vissza! Indulj ki a labsztenderbol azon, hogy tudna elvekonyodni az anyag?
    Utoljára szerkesztve a következő által: LC 9246; 2012 nov. 02, 10:15.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Akkor Edelény ,maga a profizmus 6900 forintért.http://veteran.forum.hu/szakemberek-...74/index7.html

Leave a comment:

• Intrepid
    replied
    joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem azért az ember nem érthet mindenhez , és nem lehet mindenhez megfelelő műszaki háttere sem
    sajnos nem, és főleg a krómozás olyan, amit házilag nem is nagyon lehetne kivitelezni megfelelő minőségben...

Leave a comment:

• joker
    replied
    Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az a baj (nem csak a krómozó műhelyekkel), hogy sose lesz olyan minőségi az elvégzett munka és a végeredmény, ahogy azt Te elvárod, csak akkor ha Te csinálod Magadnak,
    Szerintem azért az ember nem érthet mindenhez , és nem lehet mindenhez megfelelő műszaki háttere sem ---meg szerintem az itt lévők már kinőttek ebből a korból.... --bár divat a retró ..

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Te ilyenkor viccelsz
    Dehogy viccelek, de ha azt vesszük alapul hogy ez ennyi volt és ilyen szar, akkor ha ezen a gondolat meneten megyek tovább, reális hogy a jobb drágább lehet. Többet ennyit nem fogok csináltatni mert a másik motoromon fele ennyi krómozandó lesz. Ez csak egy vad példa akart lenni, nyilván én is az olcsóbbat fogom keresni, csak akkor mi alapján döntsem el hogy valaki drága vagy olcsó.

Leave a comment:

• Intrepid
    replied
    Az a baj (nem csak a krómozó műhelyekkel), hogy sose lesz olyan minőségi az elvégzett munka és a végeredmény, ahogy azt Te elvárod, csak akkor ha Te csinálod Magadnak, vagy ha Te vagy a "mester" legjobb cimborája, esetleg ha többszörös árat kérnek az elvégzett munkáért!

Már kezdtem afelé hajlani, hogy a távolság nem lehet akadály, ha minőségi munkát szeretnénk, de van egy kipróbált hely, ahol korábban minőségi munkát adtak ki a kezeik közül, de úgy tűnik már ez sem garancia semmire...

Vagy csak kezdünk visszatérni a régi idők "AS" szabványához, hogy épp melyik két bal lábával kelt fel reggel az iparos?!

Leave a comment:

• TUZI
    replied
    Ez alapján a Táborfalvi egész jónak mondható. Pedig azt hittem az nincs igazán a toppon.

Leave a comment:

• soveny
    replied
    Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Másik motor cuccait ott fogom csináltatni, nem fog érdekelni az hogy 20 vagy 30 ezerrel drágább, mert tudni fogom hogy miért...
    Nem pontosan értelek, Aries88. Te ilyenkor viccelsz, hogy 100 ezerért akarsz krómoztatni? Van még hely ott, ahol te dolgozol?

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information